subota, 20. svibnja 2017.

Pumpe za pretakanje vina

Pumpe za pretakanje vina Klasična dvosmerna pumpa za pretakanje vina, rakije, vode i nafte. Pumpa električna za pretok (ROVER BE-M20 IMQ MONOFAZNA). Pretakanje tečnosti, vina, rakije, sokova, ulja.

Pumpe za pretakanje vina
Pumpe za vodu:ebara,Cadoppi,Pentax,Speroni,Faggiolati,Grundfos,Elektrokovina. Rover pumpa BE-M20 monofazna za pretakanje vina. Univerzalna dril priključna pumpa za pretakanje ra. Samousisna dvosmerna pumpa za pretakanje vina, rak.


Pumpe za pretakanje vina
Slazem se da je bolje pumpa od 100e sa metalnim perajima,imam severovu od 1. Pumpa za pretakanje i Filtriranje Vina i Rakiije COLOMBO 18. Grifo pumpepicancina2016-01-22T22:40:41+00:00. Danas sam kupio pretočnu pumpu koja se montira na bušilicu. Ja imam mesinganu pumpu koju koristim za pretakanje vina, nešto je malo. Prodajem baterijske pumpe za pretakanje razlicitih tekucina(ulje,benzin,loz ulje,nafta,vino,itd). Preporučuje se za pretakanje vina, rakije, vode, ali može i morske vode.


Napajanje: 220V, monofazno Snaga: 0. Posuda s plivajućim poklopcem, za čuvanje vina, i drugih prehranbenih tekućina (ulja, soka i sl.) 0.

Pumpe za pretakanje vina
PUMPA TIFONE ZAMBELIT-180VM155 trofazni motor varijator 150-750 rpm. Mogu se koristiti i za pitku, morsku vodu, mlijeko, za lož ulje i. Ponuda "PUMPA ZA PRETAKANJE GORIVA ULJA VINA" je arhivirana. Za pretakanje treba izvršiti pripreme, tj. Kratak opis: pumpa za pretakanje vina, barik burad i zapušači za vino. Pumpa koja se sarafi na busilicu mi je prihvatljiva opcija, ali isto tako i prilicno. Filter za pretakanje vina, rakija, sokova i ulja. Koristi se u kućanstvu i profesionalnoj upotrebi.


Ove pumpe su namenjene pretakanju prehrambenih, industrijskih, hemijskih ili ostalih fluida koji nemaju čvrstih primesa. Djelatnost firme je proizvodnja vina od grožđa i divlje kupine. Sa ovom pumpom promjena ulja na automobilu ili.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.