četvrtak, 11. svibnja 2017.

Test vida na boje

Test vida na boje Test vida za raspoznavanje boja se sastoji od 15 kartica, od kojih svaka sadrži određeni broj. Da bi ste uspješno riješili test, morate prepoznati. ODLIČAN TEST ZA RAZLIKOVANJE BOJA I TESTIRANJE VIDA!

Test vida na boje
Ovim jednostavnim testom možete testirati svoju sposobnost. Međutim ako se problem prepoznavanja javlja kod većine test slika, to može biti indikacija da imate neku manu oka vezanu za raspoznavanje boja. Nedostatak viđenja boja, nekad zvan daltonizam, odsustvo je ili smanjena sposobnost percepcije određenih boja ili razlika u bojama pod.


Točnije testirati ćete raspoznavanje boja, da vidite jeste li daltonist ili niste :).

Test vida na boje
Test za raspoznavanje boja se još naziva i Ishihara test, a nazvan je po japanskom oftalmologu Shinobu Ishihari (1879-1963), koji je osmislio proceduru i. Osjetljivost normalnog vida u boji u konačnici ovisi o preklapanju između apsorpcijskog spektra sva tri. Jedini problem im predstavlja test raspoznavanja boja. Najčešće korišten test za daltonizam je Ishihara test vidljivosti boja. Ishihara tablice prilikom redovitih specijalističkih pregleda vida. Postoji nekoliko vrsta sljepila na boje, a najčešći je oblik u kojem se. Uglavnom se smatralo da je vraćanje savršenog vida moguće samo u. Daltonisti su svi oni koji imaju problema sa percipiranjem boja, a razlikujemo nekoliko vrsta daltonizma. Kao najčešći navodi se nemogućnost.


Test vida na boje
Skrivena u mreži točaka jako slične boje nalaze se slova. TEST VIDA, ALI I OSOBNOSTI: Ove optičke iluzije otkrivaju tko je realist, tko sanjar. Naravno, testovi će Vam omogučiti da provjerite samo vidnu oštrinu. Daltonizam ne podrazumijeva potpunu sljepoću na boje, nego je uobičajen izraz za poremećaj prepoznavanja boja. Proverite svoju perceptivnu sposobnost u oblasti boja ovim. Kada kompletirate test kliknite na “score test” u dnu i dobićete rezultat.


Za konačan odgovor o tome vidite li sve boje uredno potrebno je napraviti pregled kolornog vida.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.