nedjelja, 28. svibnja 2017.

Valamar riviera stipendije

Valamar riviera stipendije Foto: Valamar VALAMAR Riviera, jedna od vodećih domaćih turističkih kompanija, učenicima turističko ugostiteljskih zanimanja kuhar, konobar. Valamar Rivijera vas spremno očekuje za praksu, prvo zaposlenje i daljnji. Stipendiranje učenika osigurava.

Valamar riviera stipendije
Održana prezentacija stipendija VALAMAR RIVIERE u labinskoj srednjoj školi. Predstavnici Srednje škole Mate Blažine i Valamara Riviera su se na. Obveza svih stipendista jest da tijekom. Zainteresirani učenici potaknuti su da se prijave za stipendiju, čijim.
Valamar riviera stipendije
VALAMAR Riviera učenicima turističko ugostiteljskih zanimanja kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist u cijeloj Hrvatskoj donosi program.


Iznos tridesetpostotne stipendije: 5. Tagovi: valamar riviera, stipendija, turističko-ugostiteljska i. Suradnik za info punkt u sklopu novog koncepta prodaje i marketinga naših. Možda stipendije koje će se u kooperaciji dijeliti Ministarstvo turizma i. Natječaj za braniteljske stipendije izazvao pobunu u studentskim redovima! Učenicima 1000 kuna stipendije, praksa i posao! Napomena: A državnu stipendiju dobiva troje najbolje plasiranih. COTRUGLI poslovna škola mi je omogućila jedinstvenu priliku da upoznam.

Valamar riviera stipendije
Limskom zaljevu - VALAMAR RIVIERA. Na ovogodišnji javni poziv, koji je bio otvoren do 18.


Nakon provedenog postupka, Povjerenstvo za odabir korisnika stipendije redovitim studentima i studentima deficitarnih zanimanja u. Riječ je o stipendijama koje ministarstvo provodi u suradnji tvrtkama. Tako su stipendije otišle za naučnike u “Liburnia riviera hoteli Opatija” (kuhar), “Maistra Rovinj” (5 konobara, slastičara, kuhara), “Valamar.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.