srijeda, 10. svibnja 2017.

Zeleni silvanac karakteristike

Zeleni silvanac karakteristike Zeleni silvanac karakteristike SILVANAC ZELENI - najrasprostranjeniji je u Austriji, Slovačkoj i Njemačkoj, kod nas nedovoljno proširen. Karakteristike sorte su naglašena kiselost, punoća i elegantna aroma te plemeniti, diskretni miris. Zeleni silvanac je sorta grožđa koja se u PP Orahovici uzgaja od 1978.

Zeleni silvanac karakteristike
Nasadi zelenog silvanca nalaze se u jedinstvenom mikroklimatskom području. PRIVREDNO-TEHNOLOŠKE KARAKTERISTIKE GROŽĐA Mehanički sastav i. Glavne karakteristike terana su umjerena količina šećera i vrlo visoke kiseline. Teran ima karakterističnu rubinsko.


Izdvojeno iz ponude: Kolarić zeleni silvanac. Vrlo je osjetljiva na terrior, a upravo je u Orahovici našla idealno stanište i dalje. Nježno vino diskretne arome i svježine koja će osvojiti. Silvanac zeleni se smatra vinom čarobnoga okusa. Vrhunske karakteristike dobiva uglavnom na području orahovačkog vinogorja. Jedna od najstarijih sorti na svijetu, danas je ponos vinogorja Orahovice.

Zeleni silvanac karakteristike
Zeleini silvanac bi dao svježinu i laganu cvjetnu aromu, Sauvignon bi dao.


Ime, ali i mnoge karakteristike, duguje Cabernet sauvignonu koji je. Serviranje: 12°C Pakiranje: 0,75 l. Obzirom na sortna svojstva i karakteristike zemljopisnog područja. Slovenci zovu laški rizling), rizling rajnski, sauvignon bijeli, traminac crveni i traminac mirisni, pinot bijeli, silvanac zeleni, muškat rumeni, neuburger, ranfol. Mješovita, ili duga - muškat otonell, muškat žuti, burgundac bijeli, silvanac, rajnski rizling. Veltlinac crveni, Veltlinac zeleni, Zelenac slatki. Muškatni silvanac, Sovinjon bijeli, Sovinjon.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.