nedjelja, 25. lipnja 2017.

Braniteljske dionice

Braniteljske dionice ZSE - dionice (27.01.2017 16:29:48). Jer su branitelji prodali svoje dionice; petak, 1. Ministarstvo branitelja se izvlači zbog neisplaćivanja stipendija: Kriva je Vlada. Dionice i udjeli Pravo na dionice ostvarujete preko Fonda hrvatskih branitelja, a dionicama možete slobodno raspolagati nakon isteka tri godine od njihova. Zapovjedna odgovornost za prodaju braniteljskih udjela u INA-i mađarskom MOL-u utvrđena Sanaderu, a izvršitelji? Ima li kakvog strucnjaka ovdje koji bi rekao nekakvu prognozu o vrijenosti braniteljskih dionica, odnosno boda. Kako se dividenda dobija za braniteljske dionice, mislim žiro ili tekući ?

Braniteljske dionice
Braniteljski fond: Nikad manja vrijednost udjela i dividende - Večernji. Spremljeno u privremenu memorijuSlično28. Usko vezani uz T-HT i vrijednost njegove dionice, braniteljski su udjeli svoj maksimum imali na početku 2011.


Za otkupnu cijenu udjela uzima se cijena važeća na šezdeseti (60) dan od dana podnošenja zahtjeva, dok će se sredstva ostvarena prodajom. Hrvatski branitelji mogli bi dobiti oko tri posto dionica tvrtke HAC-ONC. Vladi računaju da će javnu ponudu dionica objaviti do 1. Croatian-English Translation for braniteljske dionice - online dictionary EUdict. Potonje je Fond prodao braniteljske dionice MOL-u te tako omogućio da mađarska naftna kompanija postane najveći pojedinačni vlasnik u Ini.

Braniteljske dionice
Potpuno je neizvjesno hoće li sedam posto dionica HEP-a biti. HEP-a zatražile pojedine braniteljske udruge. Prvi su s tim zahtjevom izišli čelnici braniteljskih udruga, koji očekuju da će se u Fond hrvatskih branitelja prenijeti sedam posto dionica HEP-a. TOPICS:braniteljske udrugeDionice MOL-ahephrvatski generalski zbor.


Zvonimir Mavrlja i njegov brat naslijedili su dionice svoga pokojnog oca − hrvatskog branitelja Ivana Mavrlje. Damir Polančec je na suđenju Sanaderu izjavio kako je Jadranka Kosor po nalogu bivšeg premijera prodala Inine dionice kojima je. Predstavnici braniteljske zajednice odbili su razgovor na temu. Hrvatski generalski zbor poslao je priopćenje javnosti zbog zahjeva pojedinaca da se 7% dionica od eventualne prodaje Hrvatske. Miljavac i generali “zgroženi viješću da pojedinci iz braniteljskih udruga traže dionice od prodaje HEP-a”. Nakon što je Josip Klemm, predsjednik.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.