utorak, 27. lipnja 2017.

Crno jaje selce

Crno jaje selce Odmor u Istri i na Kvarneru - 1 ili 2 polupansiona + piće dobrodošlice u Pansionu Selce za 2 osobe 03. Hotel Selce se nalazi u centru mjesta uz samu morsku obalu u neposrednoj blizini Crikvenice! Uživajte 3 dana u ovom primorskom gradiću sa stoljetnom.

Crno jaje selce
Wellness - Selce-super cijena za 2 osobe,birajte između 3 ili 8 dana,uz neograničeno korištenje bazena! Genijalna ponuda za super uštedu i uživanje kroz 5 ili 7 noćenja za 2 osobe u Hotelu Varaždin u Selcu! Noćenje s doručkom u Hotelu Marina u Selcu, 1x romantična večera, 30 min saune, i zatvorenog bazena, božanstven kolač. Putovanja - Proljetno uživanje u Selcu, u hotelu Varaždin, uz 2 ili 3 polupansiona za dvoje i do 42% popusta!


Crno jaje selce
Hotelu Selce uz 2 noćenja s bogatim polupansionom za 2 osobe po super cijeni za samo. Posjetite tradicionalno maškarano druženje u. HOTEL MARINA CRIKVENICA - VALENTINOVO, Selce - Crikvenica, Hrvatska. POPUSTI: SELCE - Svakodnevno sniženo na dajsve. Provedite 2 dana na bazi 1 noći sa doručkom i pićem dobrodošlice u Pansionu Selce u. Crno Jaje; SELCE Jesenski odmor na Kvarneru! Posebna i specijalna ponuda za ljetovanje i odmor na moru Hrvatska. Last minute ponuda i first minute ponuda za smjestaj i odmor Hrvatska.


Ponuda uključuje: 2 noćenja s polupansionom za dvoje u Pansionu Klek.

Crno jaje selce
Dijete do 10 godina gratis, iskoristivo u periodu 3. Ovaj hotel smješten je na ulazu u Selce, manje od 200 metara od plaže i centra mjesta. Vsi SKUPINSKI POPUSTI v Osrednji Sloveniji in v celi Sloveniji na ENEM MESTU! Selce, garsonjera, 26,50m 20m2 nalazi se na prvom katu u trokatnici u stambrnoj zgradi. Apartmani i sobe u privatnom smještaju u Hrvatskoj. Direktni kontakt s vlasnikom, bez provizije.


Crno jaje: Najbolje od najboljeg u kategoriji: Putovanja!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.