nedjelja, 4. lipnja 2017.

Voda kapa iz bojlera

Voda kapa iz bojlera Ovako, juće primjetim da mi kaplje voda iz bojlera, skinem plastiku ubeđen da curi negdje oko grijača međutim curi na rupicu gdje se zavrne. Kada procuri potisni bojler postoje dva moguća razloga. Prvo što treba da uradite nakon što primetite da voda kaplje iz potisnog bojlera je da ga isključite iz.

Voda kapa iz bojlera
Vaillant bojler - curi6 objava19 tra 2012Bojler curi na sigurnosnom ventilu. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu27. Kontinuirano kapanja na sigurnosnom ventilu bojlera27 objava7 kol 2009Više rezultata za arhiva.


Voda se slijeva do kutije s termostatom i elektriènim spojem i tu kapa li kapa.

Voda kapa iz bojlera
Ovdje je voda tvrda pa se cesto zna kamenca brzo i puno naslagat. Da li neko zna sta podrobnije reci o svemu ovome i dati dobar savjet? Bojler je jedan od najbitnijih kućanskih aparata i rijetko daje sve probleme. Voda nije stlačiva, a ima i svojstvo. Sad je sat naštiman na 2 bara i kad bojler grije vodu kazaljka skoči.


Od početka je kapalo ne ventilu kada se bojler grije, a od nedavno je. To što kapa kad se voda grije - to je normalno, voda se zagrijavanjem. Ja naravno bih volela da uvek imam vruce vode da mogu kupku da napravim, ali mi je frka da ce se trositi. Pogledajte kako se montira sigurnosni ventil za bojler SUB15.

Voda kapa iz bojlera
Spojen je na cijev kojom mu dolazi voda iz vodovoda. Voda u bojleru nije se ni počela zagrejavati kad počne sigunosni ventil da curi. Posle 15-tak min to curene se zaustavlja.


Spomenka kaže da su bojler, kao i obično, uključili uveče i da ništa nije. Ovaj uređaj je obvezan za svaki bojler i ugrađuje se na ulaz hladne vode u bojler osim kod nisko tlačnih kuhinjskih bojlera od 5 i 10 litara. Ventil na bojleru drži do osam bara, što znači da tlak naraste barem do deset bara kada voda počne šištati iz njega.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.