utorak, 25. srpnja 2017.

Baumax zadar zatvoren

Baumax zadar zatvoren Baumax centar Zadar zatvoren je zbog inventure, stoji na obavijesti koju smo fotografirali danas. ZADAR - Prema pisanjima lokalnih medija Baumax centar u Zadru je zatvoren. Međutim, prava istina je da je zadarski Baumax jedini centar u.

Baumax zadar zatvoren
Nakon što smo jutros objavili informaciju koju nam je dojavilo nekoliko čitatelja – da su vrata zadarskog Baumax centra zatvorena te da isti ne. Rješavanje dugogodišnjeg problema prodajnog centra u Zadru. Zbog radova na nathodniku u Kambelovcu, u nedjelju za promet zatvorena. U četrnaestom kolu košarkaške A-2 lige jug sve su oči uprte u Zadar gdje se.
Baumax zadar zatvoren
Tvrtka u svojem vlasništvu ima velik trgovački centar u Zadru, gdje se.


Baumax ide u stečaj, tvrde poznavatelji, a ista procjena u branši se mogla. Banjavčićeva 5, 10000 Zagreb Lokalno: PC Baumax Zadar 159. Hrvatskoj, Baumax namjerava zadržati tri, i to u Zadru, Rijeci i. Sve Baumax informacije na jednom mjestu. To zna i Vedran Vrabec koji je u Baumaxu potrošio 33 tisuće kuna na. Sesvetama, Osijeku, Zadru, Karlovcu. Pevec ulazi u nekadašnji Baumax centar u Osijeku.


Karlovac, Koprivnica, Osijek, Pula, Rijeka Kukuljanovo, Rijeka Škurinje,… Pevec kupio tražbine za zadarski Baumax 15. U prodajnom centru Baumax obilježena je jučer godišnjica suradnje Baumaxove. Od nedavno je zatvorena i KIKA a na njenom mjesto će se otvoriti Emmezeta. Lesnina Zadar osmi je po redu prodajni centar Lesnine XXXL u. Baumax koji je imao dio sličnog asortimana kao Pevec. No, da bi zatvorili to potraživanje, u Instalotehni pristaju da dugovanje od 27. Nova prilika za Pevec: Baumax i OBI ubrzo odlaze iz Hrvatske.


Brodu jer su krajem prošle godine zatvoreni njihovi prodajni centri u Varaždinu i Sisku. Podigli optužnicu protiv Fritzla iz Zadra: Kći mu je rodila dijete.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.