petak, 21. srpnja 2017.

Dividenda ht 2016 isplata

Dividenda ht 2016 isplata Dividenda će biti isplatiti dioničarima 16. Na isplatu ili iznos bilo kojih godišnjih dividendi može utjecati veliki broj čimbenika. Datum isplate dividende dioničarima.

Dividenda ht 2016 isplata
HT: Za isplatu dividende 491,3 milijuna kuna, 6 kn po dionici. Podravka nakon 10 godina isplaćuje dividendu. Glavna skupština Hrvatskog Telekoma (HT) u četvrtak je donijela odluku o upotrebi dobiti i isplati dividende od.
Dividenda ht 2016 isplata
Prije 7 dana - kad je novac stajao u ht stalno se je pisalo kako je to loša poslovna odluka sada kad je novac dat za kupnju CT a drugi dio.


Naslovna; Uređeno tržište; Kalendar isplate dividendi. HT ima dovoljno novca za isplatu povećane dividende. Komentar tržišta - ZB Invest - prosinac 2016. HT isplaćuje dividendu od 7 kuna po dionici i povećava investicije za 25 posto. Zbog čestog upita klijenata, napravili smo pregled isplate dividendi HT-a kroz povijest. Ukoliko računamo današnju tržišnu cijenu od 142,40 kn. Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.


Braniteljski fond traži od HT-a isplatu veće dividende.

Dividenda ht 2016 isplata
Građani koji su kupili paket od 63 dionice T-HT-a dobit će danas dividende od 29,56 kuna po dionici. To znači da će za paket dionica biti. Uz HT, dividende će u travnju isplatiti Privredna banka Zagreb, i to po 10,16 kuna, "Turisthotel" po 60 kuna. Uprava trenutno očekuje isplatu dividende u iznosu od minimalno 6,00 kuna po dionici, navode iz HT-a. Iz HT-a poručuju kako je to rezultat duboke recesije, stroge regulative i posebnog poreza.


Pantovčaku primila najbolje dočasnike i vojnike u 2016. NAJVEĆI PRINOS FONDOVA (na kraju 2016.). Najave isplate dividendi podigle tržište kapitala. Cijena dionice HT dohvatila je u petak 143,00 kn. Uprava i Nadzorni odbor te kompanije početkom. Glavnoj skupštini HT-a sazvanoj za 21.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.