nedjelja, 9. srpnja 2017.

E naručivanje hzzo

E naručivanje hzzo Kako bi svi u najkraćem roku mogli doći na red lijepo Vas molimo da se za potreban pregled ili pretragu prijavite samo u jednu zdravstvenu ustanovu, te se. Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) u rujnu u probni rad pušta. Ordinacije primarne zdravstvene zaštite mogu vršiti e-Naručivanje. Građani i omogućiti pristup središnjem. HZZO uložio više od sto milijuna kuna da pacijenti lakše dođu do doktora. E-recepti odlično funkcioniraju, uputnice još uvijek nisu zaživjele u punom obimu. Kada se pusti u rad, preko aplikacije će biti moguće naručivanje u.

E naručivanje hzzo
HZZO-u ističu da je građanima od 20.


Puštanjem e-Kartona i e-HZZO – portala za pacijente u probni rad 1. Katarina ima jedan od najmodernijih uređaja za magnetsku rezonanciju u Hrvatskoj koji je dostupan svim pacijentima u Republici. Osim e-kartona, postupno će biti pušteni u rad i mobilna aplikacija za naručivanje, e-uputnice, e-nalazi i e-fakture. Prema novom Pravilniku HZZO-a od 1. Ako nemate vlastiti telefaks ili e-mail adresu, naša je preporuka da to učinite kod Vašeg. Plan je da novi sustav u punoj formi zaživi za 6 do 12 mjeseci. U rad će još biti puštena i mobilna aplikacija za naručivanje, e-uputnice, e-nalazi. HZZO danas pušta u rad Portal za pacijente koji je povezan s eKartonom, te mobilni portal za naručivanje pacijenata s liječnicima preko.

E naručivanje hzzo
UPUTE - HZZO - E NARUČIVANJE - Korisnički priručnik RevD. HZZO: Aplikacija za naručivanje recepta i uputnica još nije aktivna.


HZZO pokreće mobilni portal za pacijente i omogućuje im izravnu. Pogledaj cijelu verziju : centralno naručivanje - datum pregleda, pretrage. Znači imaš uputnicu, a ne da ti se. Naručivanje pacijenata - Čekaonica - Pregled pacijenata - Dohvat uputnica sa.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.