petak, 7. srpnja 2017.

Frigo alati radno vrijeme

Frigo alati radno vrijeme Tokom vremena Frigo alati su se spacijalizirali za servis, ugradnju i ostale.

Frigo alati radno vrijeme
Filteri za varenje, Filteri auto klime, Ekspanzioni ventili, Detektor u pjeni, Brtve kompresora, Alat za rashladnu tehniku, Ugradnja klime, Ugradnja klimatizacijskih. FRIGO ALATI PROIZVODNJA I TRGOVINA ALATIMA ZA RASHLADNE UREĐAJE, vl. Kod nas u zadnje vrijeme se samo gleda da se nekoga zavalja a malo tko odradi posao kako spada za. Napisao mi je na radnom nalogu recikliranje 100kn?
Frigo alati radno vrijeme
Profi kompleti alata za frigo mehanicare 2,5kg Oxsi. Strojevi i alatiSpremljeno u privremenu memoriju24. RADNO VRIJEME 8-16h ( narudžbe po dogovoru i kasnije) Subota 8-12h.


Dostupni smo tijekom radnog vremena na kontakt broj! Tvrtka TMC FRIGO uvozi i prodaje cijeli spektar proizvoda za industrijske i. Poznata trgovina za opremanje doma Frigo & co u četvrtak je otvorila novu. Radno vrijeme trgovine Frigo & co u Gospodarskoj ulici 29 a je od. Kliknite ovdje i doznajte telefon, radno vrijeme i lokaciju na karti. Generalni zastupnik za Kennametal i Guhring alate za rezanje metala.

Frigo alati radno vrijeme
Također kao novost uvodimo i alate poput nasjednih ključeva, turpija, kliješta, kombiniranih kliješta, okastih i viljuškastih ključeva. U ponudi ponovno imamo frigo sadnice jagoda talijanskog proizvođača Mazzoni.


Montaža klima uređaja (zidni split sustav) nije jednostavan posao i zahtjeva osim dosta alata i puno iskustva. Zahvaljujući dugogodišnjoj predanosti radu i kvaliteti izvedbe kao i profesionalnom odnosu. Rashladne komore i zamrzivače radimo po želji klijenta, svih veličina i načina rada. Namijenjeni su za održavanje i zamrzavanje, kao i u bilo koje druge svrhe.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.