četvrtak, 20. srpnja 2017.

Nissan juke cijena

Nissan juke cijena Navigacijski uređaj s stražnjom kamerom; NDCS - Nissan Dynamic Control System; Tempomat; Prednja svjetla za maglu. Nakon što je prije nešto više od tri godine postavio temelje crossoverima B segmenta, inovativni Juke spreman je povećati svoju prednost. Službena internetska stranica Nissan Bosna i Hercegovina.

Nissan juke cijena
Nissan Juke automobili, prodaja novih i polovnih Nissan Juke vozila. Cijene i podaci o Nissanovim modelima:Micra, Juke, Qashqai, Murano, Note, 370Z, Pathfinder. Motor od 117 KS je dovoljno snažan za ovu karoseriju, pa je i Juke 1. Zamjena filtera zraka, goriva i ventilacije svakih, 30.
Nissan juke cijena
Početna cijena za Juke s paketom Visia je 120. Najslabiji Nissan Note dolazi s benzinskim 1. KS, čija je cijena s paketom opreme Visia 115.


Zvanična internet stranica Nissan Crna Gora. Cene i podaci o Nissanovim modelima: Micra, Juke, Qashqai, Murano, Note, 370Z, Pathfinder, Navara, X-Trail. Uživajte u prednostima Bluetootha, tempomata i Nissanovog sistema dinamičke kontrole, a od paketa opreme Acenta i komande na upravljaču i. NISSAN JUKE UZ 0% KAMATA & 4 ZIMSKE GUME. Naslovnica Tagovi Nissan juke cijena u bih. Cijena ovog vrlo bogato opremljenog Jukea iznosi 140.

Nissan juke cijena
Cijena početne verzije benzinca sa 190 KS, prednjim pogonom i Acenta Sport Pack opremom iznosit.


Visia; Cijena najpovoljnijeg: 120. Dorađena verzija malog crossovera. Cijena paketa Rocks, koji je moguće nadograditi isključivo na paket opreme. No, sada je tu Nissan i njegov Juke. Tražite li pak nešto smirenije vozilo bolje ponude prostora cijena će ostati gotovo ista, a rješenje će se. Nissana Juke-R, onda nije na odmet razmisliti o posljednjem paketu opreme koji je.


Promjena cijene sa € na 13000 € - 02-07-2015. Pronađite sve oglase kojima je. Nissan Qashqai slavi 10 godina revolucije crossovera (2007-2017). Leona 5 vrata u Reference opremi za 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.