subota, 22. srpnja 2017.

Optički studio monokl zagreb

Optički studio monokl zagreb Dioptrijske naočale, sunčane naočale, kontaktne leće, teleskopske naočale, pomagala. Optika Monokl Maksimir - Zagreb Istok. Web stranice optičkog studia Monokl.

Optički studio monokl zagreb
U svojoj ponudi imamo mnogobrojne modele dioptrijskih i sunčanih naočala, naočalnih leća i ostale dodatke za očuvanje. Apsolutno sve što želite, a vezano je za optičke proizvode, možete pronaći unutar Optičkog studija MONOKL. Više od 2000 modela dioptrijskih i sunčanih.
Optički studio monokl zagreb
TRGOVINA NA MALO PREKO POŠTE ILI INTERNETA; 47. Vlastitim mišljenjem, dojmovima i zapažanjima pomažete svim nadji.


Cjelovito pristupamo rješavanju problema s vidom, stoga na jednom mjestu možete napraviti kompletan oftalmološki pregled u Poliklinici. Vrsta posla: stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme. ENGELBERTA IVIĆ I MATE IVIĆ, ZAGREB, MAKSIMIRSKA 115. Ivić Saša, Zagreb: Profil tvrtke na Teal Pages Hrvatska. Optički servis (Prikaži sve tvrtke u "Optički servis Zagreb") Klinika i poliklinika. Kontakt informacije, telefon, e-mail, adresa.


Adresa, Maksimirska 115; Ilica 248; Barčev trg 15 (Utrine), Zagreb.

Optički studio monokl zagreb
OPTIČKI STUDIO I POLIKLINIKA ZA OFTALMOLOGIJU MONOKL, Zagreb. Svaki naručilac naočala u optičkom studiju Monokl ostvaruje pravo na besplatan. KUTINA, OZALJSKA 138, ZAGREB, TRG POBJEDE 29. U bilo kojem od optičkih studija leće je moguće brusiti i ugraditi u odabrani okvir. Poliklinike za oftamologiju Monokl u Zagrebu – Maksimirska 115, Ilica 248 i Barčev trg 15 (Utrine). Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod. Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Zagreb.


Proizvodnja naočala i očnih pomagala; Trgovine optičkom opremom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.