petak, 7. srpnja 2017.

Plaćanje debitnom karticom

Plaćanje debitnom karticom Debitna kartica (poznata i pod nazivom "bankomat-kartica") je kartica koju banka. Na nekim prodajnim mjestima moguće je plaćanje debitnom karticom i bez. Ona izgleda kao kreditna kartica, ali funkcionira kao.

Plaćanje debitnom karticom
Provjerene kartice za plaćanje preko Interneta izdane u Hrvatskoj. Novi metodi plaćanja, kao što su debitne kartice, postaju sve brže popularna zamjena za gotovinu. Plaćanje debitnom karticom isto je kao plaćanje gotovinom, samo je novac na računu sigurniji nego u džepu, a plaćanje karticom jednostavnije.


Kao kartica tekućeg računa ima sve karakteristike poput drugih debitnih kartica HPB-a (Visa Electron i Maestro) i uz.

Plaćanje debitnom karticom
Sve isplate i plaćanja učinjena karticom trenutno. Slijedom navedenog, plaćanje karticama Maestro, Visa, Mastercard, American Express i drugim kreditnim i debitnim karticama smatra se prometom u gotovini. Naše kartice vezane uz depozitne račune klijenata omogućuju dvadesetčetverosatno raspolaganje sredstvima. Kartice služe prvenstveno za plaćanje roba i. Uz PayPal račun se najčešće veže debitna (Visa Electron) ili kreditna kartica. Maestro kartica, Erste banka je osigurala sigurno on-line plaćanje tako što je.


Inspire kartica je nova debitna kartica Intesa Sanpaolo grupe, prva Visa Classic. Iznimka je Njemačka, gdje su naknade na plaćanje karticom Visa među. Korištenje kartice omogućuje vam beskontaktno plaćanje i sigurnu.

Plaćanje debitnom karticom
Visa debitnom karticom istekom njezinog roka valjanosti. Proces plaćanja avansa za rezervaciju. Nakon što odaberete odgovarajući smještaj i ispunite formular.


Debitne kartice su kartice s direktnim terećenjem računa, što znači da plaćeni iznos na prodajnom mjestu ili iznos podignute gotovine na bankomatu izravno. MasterCard kartica s opcijom beskontaktnog plaćanja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.