petak, 21. srpnja 2017.

Štelanje karburatora walbro

Štelanje karburatora walbro WALBRO WA & WT series Carburetor Rebuild. Problem je sljedeci (Beverly 200, Leader motor sa Walbro frgom). Najpoznatiji proizvođač takvih karburatora je walbro.

Štelanje karburatora walbro
Karburator ima 2 membrane, 1 dozira gorivo a druga je "pumpa goriva". Sraf za smesu na 2T masinama je u stvari sraf za stelovanje. Odnos smese benzina i vazduha treba da.


T skuteru i 4 karburatora na 4T motoru.

Štelanje karburatora walbro
U pitanju je Walbro karburator koji je na stihl 029 motorci. Kako pravilno nastelovati taj karburator, jer mi se cini da na samoj motorci pise. Za podesavanje nemam pojma, to je valjda walbro frgica. Jos, prije finog podesavanja karburatora pilu treba zagrijati. Vidi uputstva pod rubrikom OdrÏavanje. JET"30ccm talijanske proizvodnje cilindar je gilardoni stavio sam drugi karburator walbro filter drugi,danas sam ju.


Novi orginal šaraf za štelanje smjese za Walbro karburatore VXR X9 itd. Nova prirubnica karburatora za Piaggio 125-150 4t mašine U ponudi. Nov karburator za testere Oleo-Mac 941.

Štelanje karburatora walbro
Podesavanje karburatora : - karburator na motornoj testeri je fabricki podesen, ali moguce je da su potrebna. POLUGA ZA PODEŠAVANJE VISINE KOŠENJA. Sklapanje karburatora nakon ultrazvucnog ciscenja moto-servis. Samostalni Jahač 2016-12-29 Održavanje,karburatora,na,Fordu,caprry.


Na tomosa 14 mašinu stavljen 42mm klip i celindar, walbro raspljinjač i od automobila paljenje preko akumulatora spojeno 2016-12-22. Stihl 029 gorivo izlazi na karburator. Download: Stelovanje i pravljenje gresaka na hiraulici traktora - mala skola. Step motor na karburatoru, zamena - DIY How to replace stepper motor on carburetor. Provera funkcionalnosti ajnsprica 1. TOMOS ZA POCETNIKE-CISCENjE KARBURATORA.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.