subota, 1. srpnja 2017.

Trimer nece da upali

Trimer nece da upali Prije 2 tjedna pokosio s njime, uredno oprao i spremio ga. Danas želim kositi, a on neće da upali. Kod većine trimera u sklopu karburatora je i pumpa za gorivo.

Trimer nece da upali
Villager motorna kosa trimer BC 1900XC. Imam isti taj trimer i od prije mjesec dana ne mogu više napumpati gorivo. Održavanje trimera – Stihl FS 55majstorije. Mast za podmazivanje glave se uopće ne može utisnuti unutra jer je potreban.
Trimer nece da upali
Odmah po kupnji trimera potrebno je dobro podmazati sajlu gasa i. Kao što naslov kaže popravka trimera Trimer je neki Farmer pro sigurno.


I sad ja to sve sklopio pročistio pumpiocom napumpo gorivo, iopet probo upaliti, čini. Dobiva i zrak i benzin, i iskru na svječici, ali "samo" neće upalit. Cime uredjujete travu oko kuce, mislim na ona nezgodna mjesta gdje se ne moze prici kosilicom? Sto kad trimer nece upaliti, koji koristite, koju. Kojim redom se radi karburator i da li ima neka predradnja sem stelovanja kad preliva i nece ni malo da kresne? Nadalje, prilikom paljenja trimera ponekad pumpam pumpicu i po 25 puta, jer neće upaliti. Omjer goriva i ulja je ok; treba li mijenjati svjećicu.


Trimer nece da upali
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu24. Ja imam isti problem sa trimerom za kosenje trave. Majstor mi rece da je mozda cep za gorivo u pitanju,da ne propusta vazduh. Stranica 86- Trimeri Ručna mehanizacija. Ako znam da je necu paliti 1-2 mjeseca izlijem gorivo iz nje i onda je upalim da odradi dok se sama ne ugasi i to je to sto se tice odrzavanja! Ne buse se nozevi od debljeg lima, vec masivniji bas kakav je moj pa. U 8 godina korištenja jučer mi prvi put trimer (Homelite) neće upaliti. Sad nesto nece da pali kad se pali pvi put posle duzeg vremena ali.


NEMA ŠANSE da ti upali kad je UKLJUČEN čok, odnosno kad ti je polugica gore. Prije uporabe trimera pažljivo pročitati uputstva za uporabu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.