subota, 26. kolovoza 2017.

Karavana prevlaka vukovar 2016 ruta

Karavana prevlaka vukovar 2016 ruta MOTO KLUB „KORČULA“ 20272 S m o k v i c a , O t o k K o r. Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, održava se tradicionalna vožnja. Nov 13, 2016 at 2:00 AM to Nov 18, 2016 at 5:00 AM UTC+01.

Karavana prevlaka vukovar 2016 ruta
Ruta slična s nizom izmjena i dopuna. Zainteresirani sudionici poslati na. Hvalevrijednu tradiciju u čast sjećanja na žrtvu Vukovara, bikeri održavaju i ove godine. Zajedno u ratu - zajedno u miru" - moto je motociklističke karavane koja i ove godine več sedmi puta.
Karavana prevlaka vukovar 2016 ruta
Na svom tradicionalnom putu od.


MOTO-KARAVANA OKUPILA SE NA PREVLACI. Prevlaka(Sv. Misa i blagoslov karavane). Gorica Solarni grad suDjelujVG IMBY Državno natjecanje u oranju 2016. Rabljani u karavani bikera pod imenom „Zajedno u ratu, zajedno u miru“ na putu za Vukovar. Click to enlarge image VUKOVAR 2016 1. Domovinskom ratu, a tijekom rute.


Povodom obilježavanja dvadeset i pete godišnjice Sjećanja na žrtvu Vukovara, hrvatski.

Karavana prevlaka vukovar 2016 ruta
Motoristi putuju četiri dana, a sutra će stići u Vukovar gdje će. Održan koncert za žrtve Vukovara i Škabrnje. Hrvatski bikeri već po tradiciji na. Foto studio "Z": Otvorena jedinstvena izložba "Novogradiške bebe 2016. Zimsku malonogometnu ligu Sloga 2016. Na putu od Splita do Vukovara, naš je grad nezaobilazna destinacija. Neka priča o povratku u Vukovar ostane vječna poruka".


Moto klub Veterani – Vukovar motorima su obišli spomen obilježja pa stigli u. Po našem mišljenju ta karavana ipak nije spojila sva ona važna mjesta gdje bismo trebali odati počast. Dugoselski bajkeri u Moto karavani za Vukovar. Ruta je duga 300 kilometara te će biciklisti zastati u više gradova. Danas oko 13 sati karavana je stigla iz Knina u Gospić.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.