ponedjeljak, 7. kolovoza 2017.

Pirografija drvo

Pirografija drvo Pirografija ili progravura je umetnost ukrašavanja drveta, kože i. Drvo se reže na određene dimenzije i šmirgla da se dobije glatka površina. Za pirografiju je najbolje drvo od lipe ili javora, jer je to drvo mekše i lakše se pali.

Pirografija drvo
Osim pirografskog aparata, može se koristi i plinski plamenik. Upisao sam ovaj pojam na tražilici foruma i dobio 0 rezultata. Za početak treba reći da je pirografija tehnika za izradu dekoracija na drvetu, koži. Autor:Jovan Aleksić,Zadar samonaucena-pirografija,naivni slikari,rijetke slikarske tehnike,slikari-amateri.
Pirografija drvo
Umjetnost drvo bih u konacnici zastitio uljnim premazom (tung oil).


Tagovi: src, željko srđenović, portreti, pirografija, ptsp. Duborez i pirografija, lepa i uspela kombinacija i odlično primenjena! Ja, takodje, mislim da je drvo plemenito, da ima svoju teksturu, svoj. Obišao sam sve prodavače drva u Zadru i okolici i gotovo da nema pilane. Rushinbrain, ajde mi malo objasni tu pirografiju. Koje se drvo koristi, koliko suho, kako se prenosi crtež na drvo, jesi li radio tom tehnikom. Proizvod je namijenjen kreativnom i trajnom oblikovanju određenih materijala. Proizvod omogućuje da se paljenjem utisnu slike i slova na drvo, kožu, vosak ili.


Pirografija drvo
U našim radionicama restauriramo razne predmete od drva davajući im novi sjaj. Crtanje na drvu (pirografija) jeste tehnika crtanja i paljenja po drvetu sa. Radovi srpskih umjetnika Babića, Mijanovića - pirografa unikatne ikone - pirografija Ikone radjene. Artijana je skup online prodavnica, gde kreativci mogu postaviti svoje radove, Besplatno otvoriti svoju prodavnicu. A posetioci će moći pregledati i naručivati. Najčešće se koristi svjetlije drvo kao što su lipa, javor, breza i bukva.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.