subota, 5. kolovoza 2017.

Pumpa za auto gume cijena

Pumpa za auto gume cijena Cijena bila 10 KM i imam je jos uvijek. PUMPA PODNA SA MANOMETROM SKS RENNKOMPRESSOR NARANČ. SET ZA BRZO PUMPANJE GUMA SA PATRONOM 18g.

Pumpa za auto gume cijena
Tražite pumpu za bicikl po prihvatljivoj cijeni? Na pravom ste mjestu, pogledajte bogatu ponudu pumpi različitih karakteristika. Pumpa ručna s manometrom (alumin.) Pumpa ručna s manometrom (alumin.) ŠIFRA, 0519469.


AIR STOP 500ml ZA GUME DO 195 ŠIRINE.

Pumpa za auto gume cijena
Dvocilindarska nožna zračna pumpa Michelin digitalna (D x Š x V) 29 x 15. Utikač za upaljač za cigarete; Integrirani prikaz tlaka u gumi u psi i barima; Adapter za gume bicikala, lopte. Auto prikolica EU2 BASIC 2020x1075x345 mm – cijena vrijedi samo u prodajnim centrima Jankomir, Črnomerec, Novi Zagreb, Žitnjak i Sesvete. Presta ventilom, pumpom sa ulazom za auto ventil. Pregledajte široku ponudu pumpi za bicikle po akcisjkim cijenama na našoj web trgovini! U svim našim poslovnicama i distributivnim centrima diljem Hrvatske možete kupiti gume iz prodajnog programa koncerna Goodyear. Brend: Womax Kod proizvoda: 0876100.


Kompresori za naduvavanje guma sa napajanjem 12V, akcijske cene i. Više vam nije potrebna nožna pumpa u automobilu - mini kompresor za pumpanje auto guma sa napajanjem iz upaljača za cigarete.

Pumpa za auto gume cijena
Pogledaj ponudu trgovina, usporedi cijene i pronađi najpovoljnije pumpe za bicikle. Pumpa nožna za naduvavanjeVeoma praktična za pumpanje guma, lopti, gumenih čamaca i dr. Pevec, Einhell auto kompresor, prikljuci se na upaljac za cigarete, 76kn. Nožna pumpa za vazduh 55x100 mm Womax. ADAPTER PUMPE SA DV NA AV DUNLOP VENTIL GUMA.


Bolje ti ako ti treba za auto kupit onaj mali elektricni kompresor kojega ustekas u upaljac.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.