utorak, 1. kolovoza 2017.

Repariranje dizni cijena

Repariranje dizni cijena Do isteka je još: oglas istekao; Oglas prikazan: 1798 puta. Optimalan odnos cijene i kvalitete; Dodatna sigurnost kroz jamstvo na uslugu i rezervne dijelove; Zahvaljujući uhodanim logističkim kanalima - minimalan. Moguće rješenje problema u tom se slučaju nerijetko krije u ulošcima, odnosno diznama u injektoru.

Repariranje dizni cijena
Cijene mu tad počinju na 850 kuna (za jedan injektor), dok isti takav novi. Dugogodišnje iskustvo u remontu dizni je pokazalo isplativost remonta i u ceni i u kvalitetu, jer je cena remontovanja dizni znatno manja od cene kupovine novih. Dizne iz cijele Bosne i Hercegovine. NOVE I REPARIRANE DIZNE ZA VW,AUDI,BMW,MERCEDES,FORD RENO.
Repariranje dizni cijena
Jučer sam išao kod boshiste za servis i reparaciju dizni.


Povratak na izdvojene pogodnostiUsluge Bosch Diesel Centra uključuju:dijagnostiku, testiranje, specijalne alate i softverepopravak dizel. Ako se sjećam dobro reparacija po dizni je 900 kuna, ako su sve 4 možda ti da kakav popust. Zanima me neko vase iskustvo te savjet da li je mozda neki problem sa diznama ili nesto drugo vezano za protokom zraka ili tako sto jer mislim. Pinjušić mi je ponudio reparaciju postoječih injektora, po 400 k komad. Kako se krecu cijene za reparaciju injektora za 1. Prednost kemijskog čišćenja je jednostavnost i relativno niska cijena. Baloga ako slucajno odes tamo na servis pumpe, cijena i koliko.


Servis diesel uređaja i common rail injektora uz korištenje najsuvremenijih tehnologija.

Repariranje dizni cijena
Naše veliko iskustvo najbolja je preporuka za siguran i profesionalno. ZG da se raspitam oko servisa dizni (injektora) za. Cijena: Računaj cca soma kuna po dizni! Treba da radim remont dizni - jedne, a možda i više. Pitam ovo jer nemam predstavu kolika je okvirna cena.


Ultrazvučno čišćenje dizni vozila sa demontažom i montažom, 400,00 kn.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.