utorak, 1. kolovoza 2017.

Starter za paljenje automobila cijena

Starter za paljenje automobila cijena Popust: -98% Cijena za kartice: 1,00 kn. Boster starter za paljenje automobila donet iz inostranstva ima dve sijalice i. Cena je za 4 komada dioda sa hladnjacima i tako u kompletu se prodaje.

Starter za paljenje automobila cijena
Nov NEKORISCEN starter od 12 ii 24v za startovanje vozila. Zato ne treba za vreme punjenja akumulatora u blizini njega, paliti vatru ni pušiti. Ako paljenje radnog stroja ili kamiona (24 V DC) ne uspije iz prve, ugasiti ga, kao i starter, te ga. DC napona u vozilu puni akumulator – DC napon u automobilu sa ispravnim reglerom treba biti od 14,4 V.
Starter za paljenje automobila cijena
Najveća ponuda i najbolje cijene: punjač akumulatora. Punjač akumulatora Class 5000 Start paljenje, mogućnost punjenja 12V i 24V. Postoje dva načina za pokretanje automobila sa praznim akumulatorom.


BRONDI JS-10 Jump starter - starter za paljenje - akumulator booster, Jump starteri. Ah; mogućnost startovanja automobila, kamiona, čamaca kod kojih je ispražnjen akumulator. Kako ga god zvali, čim okrenemo ključ u automobilu, starter kreće u. Ako ste preko noći u automobilu ostavili neko od svjetala upaljenim, sutradan će akumulator biti preslab da pokrene starter. Mini litijeva energetska stanica sa kablovima za paljenje APA 16528. Optima akumulatori postoje u tri različite linije za različite namjene akumulatora: - Red top: starter akumulatori.

Starter za paljenje automobila cijena
Namijenjeni prvenstveno kao starter akumulator.


Zna li neko keko napraviti srarter za paljenje traktora i auta? Za starter ispravljač je potreban dosta jak trafo, 20-30A, i akumulator koji može. Vozila, Delovi i oprema, Delovi i oprema za automobile, Sistem za paljenje i pokretanje vozila. Starter-punjač prenosni BT-PS 800 Einhel.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.