srijeda, 6. rujna 2017.

Astma dječji doplatak

Astma dječji doplatak Author Topic: Uvećani dječji doplatak (Read 3854 times). Neke od bolesti : Celijakija, Juvenilni idiopatski atritis, Astma, Dijabetes,Cereblarna. I mene zanima dali imam pravo na uvečani dječji doplatak budući da mi djete ima bronhijalnu astmu.

Astma dječji doplatak
I dali znate kome se obratiti i koje papire. Molim vas da mi odgovorite imam li pravo na dječji doplatak ako je. Dali znate koji mi sve papiri trebaju za produzenje djecjeg doplatka jer. Pravo na doplatak za djecu može ostvariti roditelj, posvojitelj, skrbnik, očuh, maćeha, baka, djed i osoba kojoj je, na temelju rješenja nadležnog tijela za poslove.


Astma dječji doplatak
Prije 4 dana - Izgubljeni ste u labirintu birokracije i ne znate ostvarujete li pravo na dječji doplatak? Na ovoj stranici potražite najčešća pitanja i odgovore. Dijete je također korisnik uvećanog dječjeg doplatka, koji mu je. Benedikt sa svojom dijagnozom astme ima pravo na uvećani dd i SRV. PP i uvećani doplatak,ti možeš zatražiti. HZZMO sa ispunjenim formularom za dječiji doplatak. Doplatak za djecu je novčano primanje koje koristi roditelj ili druga osoba određena ovim Zakonom, radi potpore uzdržavanja i odgoja djece. Prima li dijete dječji doplatak: DA NE.


Roditelji ostvaruju pravo na dječji doplatak: DA NE.

Astma dječji doplatak
Profesionalne pneumokonioze i profesionalne bronhijalne astme s trajnim oštećenjem. Zloćudne novotvorine limfnog i hematopoeznog tkiva dječje dobi. Z A H T J E V za upis djeteta u dječji vrtić Buba Mara Čabar područni odjel. Zdravstveno stanje djeteta (alergije, posebna prehrana, kronična oboljenja, epy, astma, febrilne konvulzije i dr.):. Djeca roditelja koji primaju djeĉji doplatak.


ZA UPIS DJETETA U DJEČJE VRTIĆE „RADOST“ ILI „SUNCE“ PODNOSI SE JEDNA PRIJAVA.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.