četvrtak, 21. rujna 2017.

Centralna brava ne zakljucava jedna vrata

Centralna brava ne zakljucava jedna vrata Passat B6 - zabravljena vozačeva vrata - Volkswagen. Centralno zakljućavanje - kvar - Volkswagen. Cetralno zakljucavanje poludilo - Volkswagen.

Centralna brava ne zakljucava jedna vrata
Princip rada centralne brave je isti kao i kod svih drugih vrsta brava sa. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu29. Kada je u pitanju centralna brava, znajte da je u principu ona ista kao i. Kod mene od kad sam kupio auto zuji centralna brava na suvozacevim vratima ali zakljucava.
Centralna brava ne zakljucava jedna vrata
Neki su mi rekli da ne diram ali eto sad je prilika.


Ne radi daljinsko zakljucavanje i centralna brava. Na vozacevim vratima nije radio mikroprekidac i citao sam na. Svijetli lampica, upale se i migavci kao sto su se palili dok je sve radilo, samo nece da otkljuca i zakljuca! A da lki na ključ zaključa , ako su jedna vrata otvorena? PROBLEM ZADNJIH DESNIH VRATA U OCTAVIJI10 objava25 kol 2011Problem sa centralnom bravom na Ford Focus-u1 objava15 sij 2008Više rezultata za forum. Posle 2 godine koriscenja centralna brava nece da zakljucava. Kakav imas problem, reaguju li ti druga vrata, motorice mozes spojiti na. Autor Tema: blokirali motorici centralne brave (Pročitano 3467 puta).


Centralna brava ne zakljucava jedna vrata
Rastavio zadnja lijeva vrata, otkačio centralno zaključavanje, rastavio ga jedva. Riknuo mi osigurac za centralno zakljucavanje. Sva vrata se otvaraju kada preko brave otkljucam vozaceva i otvorim ih. Ako jedna ne radi onda se otkljućava sve. Pozdrav, imam citroen xsaru coupe 1. Kad tu žicu rukom mičem napred-nazad, brava se zaključava i otključava. Kod večine renaulta tog godišta modul za centralno zaključavanje ti je negdje.


Možda jedna daje signal "povuci ručkicu", a druga "gurni ručkicu".

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.