nedjelja, 10. rujna 2017.

Delphi kočioni diskovi

Delphi kočioni diskovi Delphi disk pločice, kočione obloge i pribor: - najširi asortiman E90 odobrenih disk pločica i kočionih obloga na tržištu. Tvrtka Delphi prisutna je na tržištu autodijelova još od 1900-te godine i danas je jedna od. Vrhunska finalna obrada površine diskova garantuje bezbedno kočenje Strogi standardi u centriranju.

Delphi kočioni diskovi
Interesujeme da li je neko imao iskustva sa ovim diskovima i plocicama? Interesuje me jer mi trbaju za Astru g istrosili se pa su dosli na red da. Nove diskove pločice i stražnje pakne za Renault Megane 1996 god.


Kakva su vam iskustva sa delovima proizvodjaca Delphi, konkretno delovi trapa, kocione plocice i diskovi?

Delphi kočioni diskovi
DELPHI BG4094 Kočioni disk (Kočioni sustav). Nazad stavio Delphi jer nije bilo tada ATE, nisu lose samo vec su. Kupio sam u Auto-Kreši prednje i zadnje disk pločice Delphi Locked. Problem je što su moji prednji diskovi oko 300mm i sad moram ići mjenjeti. Standard za nemačka nova kola su cinkovani diskovi, pa to može značiti ozbiljan kvalitet. Ne treba mešati "trkačke" kočione obloge sa klasikom, jer za klasiku.


Trenutno mogu nabaviti Delphi diskove, plocice i pakne. Disk kočioni BG3653 Peugeot 307 i Citroen C3,Xsara. Treba da menjam prednje kočione pločice na Suzukiju i imam ponudu za tri.

Delphi kočioni diskovi
Na Focus sam stavio Delphi, i diskove i pločice, i imam subjektivni osećaj da je. Delphi disk pločica ili kočiona obloga proizvedena je sa strojevima zadnje generacije koji jamče nivo kvalitete i vrhunske performanse koje se očekuju od. Kočione pločice i diskovi, kao i kočioni cilindri i glavni kočioni cilindri, kočioni busteri i. Aukcija "Kocioni set Delphi Lockheed disk plocice" je arhivirana.


Dva prednja diska Renault Megane 5,9,11,19, Clio I, II,238x11.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.