subota, 9. rujna 2017.

Kia sportage potrosnja goriva

Kia sportage potrosnja goriva Ni potrosnja goriva mu nije losa. Ono sto me najvise odbija je slab motor sa pogonom na dva tocka, a meni je jedan od uslova pogon na sva 4. CRDi prosječna potrošnja na otvorenom.

Kia sportage potrosnja goriva
Potrošnja goriva i emisije CO2. Oznaka: Sportage Auto oglasnik - Auti. Kolika je potrošnja goriva na 100 km? U svojoj trećoj generaciji model Sportage je u potpunosti odrastao.
Kia sportage potrosnja goriva
CRDi u ničemu skroz najbolji u klasi, ali u svemu u samom vrhu.


Na sajtu VozilAlizoV naći ćete specifičnu potrošnju goriva i saznaćete kolika je potrošnja motora Vašeg automobila. Kia tvrdi, da prosečna potrošnja modela Sportage 2. To zvuči obećavajuće, ali da li je u realnosti tako? Rak rana terenaca, pa čak i onih sa soft prefiksom je potrošnja goriva. U ovom slučaju razloga za brigu nema. Kupio sam auto pre 10 dana pa me interesuje na koliki interval se radi veliki servis i cena. Interesujeme i potrošnja jer po mojem merenju je oko 9l euro dizela. Danas Kia ima i jedan od najboljih krosovera na tržištu – Sportage, koji sa motorom 2.

Kia sportage potrosnja goriva
Troši 2,0 litra više goriva od 1. KIA SPORTAGE U HRVATSKOJ OD SADA SA 7-GODIŠNJIM JAMSTVOM!


Kia Sportage (2005 - 2010) - razmenite svoja iskustva i rešite probleme. Dizajn novog KIA Sportage napravio je poznati njemački dizajnerski guru Peter. Sportage spada među najprodavanije modele ovog korejskog proizvođača automobila. KIA je ovim automobilom ponudila jeftinu alternativu megapopularnoj Toyoti Rav4 te ih je u prvoj. Besprekorno opran crni sorento čekao je početak višednevne test. Ono što smo proverili jeste potrošnja goriva.


Predjeno 3577 kilometara od cega oko 900 po nazovi magistralnim putevima gdje je ogranicenja brzine.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.