subota, 23. rujna 2017.

Muškat otonel cijena

Muškat otonel cijena Buteljirani Muškat otonel Podrum Štrigova premijerno predstavlja u svojoj vinoteci u Čakovcu, a posebna je i promotivna cijena od samo 25,00. Odluka o opozivu odluke o sazivanju. Cijena: 29,98 kn Cijena po L: 39,97 kn. Muskat Otonel kvalitetno belo vino 0. Proizvod je spreman za isporuku. Prodajemo domaće vino, kvalitetno po pristupačnim cijenama. Neka od vina su dobitnici brojnih nagrada što govori o kvaliteti proizvoda obitelji Klasnić-Voštinić.


Muškat otonel cijena
Kletarjenje: Trgatev Muškat ottonela opravljena 22. Sadnjom ove sorte, poklonila sam sebi, a time i svim ljubiteljima mirisnih vina, jedno krasno ženstveno, ljupko i harmonično vino ugodnih. To su pre svega muskat beli sitnog zrna (Muscat blanc a Petits Grains), muskat aleksandrijski, žuti muskat (Muscato Giallo), muskat otonel. Najskuplja boca je Pinot Blanc godina 1959, cijena je 1566 €, a. Muskat otonel je kalem vinske sorte koji potiče iz Mađarske. Daje vrhunska muskatna vina koja se često koriste za popravku ukusa i mirisa. Ima i muškat otonel i žuti (tek posađen), graševinu i chardonnay.


Cijene vrijede na dan ocjenjivanja. Rajaković je zlato dobio za graševinu, muškat žuti kasne i izborne berbe bobica, rajnski rizling i muškat otonel, a Šoškić i za pinot sivi i rajnski rizling.

Muškat otonel cijena
Vino s odličnim odnosom cijene i kakvoće J. Traminec, Muškat otonel, Sivi pinot, ki tudi tokrat, tako kot v duotu, niso pomembne vsaka zase. Roditelji su joj Merzling i križanac (Saperavi severnyi x Muskat Ottonel). Prodam grozdje, sorta Muškat Otonel vrhunske kakovosti, Ljutomersko - Ormoški vinorodni okoliš. PODRUM ŠTRIGOVA & ARCUS subota 30.


Istočna skupina sorata (convarietas orientalis) - afus-ali, muškat hamburg. MUŠKAT OTTONEL - potječe iz Francuske, slabe je bujnosti, rano dozrijeva.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.