ponedjeljak, 4. rujna 2017.

Passat 2.0 tdi test

Passat 2.0 tdi test Novi Passat otišao je dalje nego i jedan prije njega. Donio je novi izgled, drugačiju kabinu, ali najvažnije od svega je to što je sada spreman za. Došao je bez radikalnih promjena, sa već poznatom unutrašnjošću, agresivnijim prednjim dijelom, ali i sa još štedljivijim motorom.

Passat 2.0 tdi test
TDI emitira mnogo manje štetnih plinova od slabije. Velike ambicije imaju u Wolfsburgu od Passata osme generacije (B8), koji je. Upravo ovako bi mogli započeti ali i završiti test novog Passata a da. TDI BlueMotion u Comfortline paketu iznosi.


Passat 2.0 tdi test
Pozdrav svima, ajmo ovako, kupujem gore naveden auto,2006 ili 2007 godinu, i sad me znamaju iskustva. Spremljeno u privremenu memorijuSlično11. Također, dolazi sa više snage, opreme i. TDI Highline opravdao je očekivanja i u zimskim uslovima vožnje. Ono što brine mnoge kupce te generacije rabljenog Passata s motorom 2. TDI, a takvih je najviše, su - brizgaljke. Cjelokupna ponuda prostora,osobito ona za putnike na stražnjim sjedalima, također je vrlo pohvalna, kao i prtljažnik osnovnog volumena 565. Prvi test koji sam napisao za najbolji portal N1!


Saznajte zašto se prašina digla oko emisije gasova VW-ovih automobila.

Passat 2.0 tdi test
TDI (B7): Dauertest Passat-B7 im 100. TDI DSG HIGHLINE klima, Godište: 2015, Prijeđeni kilometri: 5000 km. Nova generacija Passata donosi velike promene u odnosu na prethodnika. TDI BMT Comfortline DSG, katerega nam je posodila avtohiša Malgaj Trbovlje. Die achte Generation des VW Passat im zweiten Fahrbericht. Diesem mal mit dem VW Passat Variant.


TDI DSG: Titula s jedne, prodajne brojke s druge strane. Mike Stone; Thursday 11 December 2014. Volkswagen hits the mark with the improved Passat.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.