srijeda, 6. rujna 2017.

Podešavanje ručne kočnice fiat

Podešavanje ručne kočnice fiat Stranica 4-Pitanje oko ručne kočnice Automobili. Kada je riječ o bubnju prvo se podešava zazor između pakni i bubnja. Zanima me kako podesiti ručnu kočnicu, jer hvata tek na zadnjem zubu.

Podešavanje ručne kočnice fiat
Zatim sam dotegao sajle rucne kocnice , i bilo je manje vise ok nekih dva tri meseca, a onda. Kako se zateže sajla ručne,Z-10 je u pitanju? Evo i kako podesiti ručnu kočnicu kod Punta (model koji pozadi ima... Mehanizam za podešavanje ručne kod Punta (Mk2a, Mk2b Classic) se.


Na paknu na kome nije zakačena ručna postoji samo mehanizam.

Podešavanje ručne kočnice fiat
Možda su ipak nešto čačkali i u tom smeru otkako je Fiat preuzeo. Da li su oba dvije sajle jednake (lijeva i desna ručna kočnica) ili nisu. Index boarda » A utomobili » Uradi sam. Fiat Punto Classic - podešavanje ručne kočnice. Posle dotezanja ručne ona i dalje nije hvatala kao ranije što je bilo (odmah na 1-2 zubu) nego recimo na (3-4) ali mnogo bolje nego. Ručna kočnica ima lufta i opet hvata tek na 5-6 zubu. Sajla rucne kocnice (svi modeli)20 objava21 ruj 2011rucna kocnica8 objava1 srp 2011Više rezultata za alfisti.


MehanikaSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu25. Resio mi je, kao sto je inace kod dosta Fiata reseno, gumenim.

Podešavanje ručne kočnice fiat
Lagano dotezes sajlu(Jako bitno je da je rucica rucne kocnice spustena) dok. Tek kad se to uštima treba podesiti sajlu ručne kočnice. Peugeot-boxer,Fiat-ducato,Citroen-jumper,prezdanja linija mellow palac. Buki moram ti reci da se ne slazem sa tobom sto se tice rucne kocnice. II▻Fiat stilo sajla ručne kočnice Prodajem sajle ručne kočnice za Fiat Stilo cijena 150kn. Podešavanje kočnica na Citroenu C5 bay Novačić ! Imam dva problema i ne znam da li su povezani.


Prvi je što ručna ne drži dovoljno jako.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.