četvrtak, 7. rujna 2017.

Porezne olakšice 2017

Porezne olakšice 2017 Kalkulator za izračun plaće (osobnog dohotka) za 2017. Spremljeno u privremenu memorijuSlično24. Izmjenama je ukinuta porezna olakšica za reinvestiranu dobit, koju je, po podacima Ministarstva financija, ionako koristio mali broj poduzetnika, u prosjeku.

Porezne olakšice 2017
Pretplatnici imaju puni pristup tekstovima na. Najznačajnije predložene promjene od 1. DONOSI VELIKE PROMJENE: Evo kako će porezni zakoni utjecati na. Priprema se kompenzacija i za nestanak porezne olakšice za prvu.
Porezne olakšice 2017
Potpuno se ukida najniža stopu poreza od 12 posto, ali povećava se neoporezivi dio i olakšice za djecu. Izračunajte kolika će vam plaća biti u 2017.


Prema Zakonu o porezu na dohodak, porez se ne obračunava na sljedeće primitke. Način ostvarivanja porezne olakšice iz stavaka 1. Doći će stoga do promjena porezne olakšice na djecu, detalji još nisu. Porezne olakšice za djecu i uzdržavane članove povećavaju se tako. Novine u obračunu plaća koje se isplaćuju nakon 1. Učinak predložene porezne reforme u prvoj godini provođenja iznosit će. Istodobno, ukidaju se olakšice za reinvestiranu dobit, jer ju je, kaže. Primjena snižene stope poreza na dodanu vrijednost. I dalje se pod jednakim uvjetima zadržavaju olakšice za porezne obveznike koji posluju na porezno potpomognutim područjima prve skupine.


Matični podaci – Parametarske tablice – Tablica poreza i olakšica:. Admin - Porez na dohodak 2017, koji će. Izmjene poreznih zakona koji se primjenjuju od 1. Ukidanje porezne olakšice za reinvestiranu dobit. Pravilnikom o načinu ostvarivanja porezne olakšice za obavljanje djelatnosti. Uzdržavani članovi uže obitelji i uzdržavana djeca od 2017. PREDAVAČICE: porezni stručnjaci u Ministarstvu financija. U par navrata smo najavljivali promjene koje nas očekuju s novom.


Ukida se olakšica za reinvestiranu dobit. Marijana Koritnik Kabinet Savezne vlade je danas usvojio tzv.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.