nedjelja, 3. rujna 2017.

Radiovalovi u kozmetici

Radiovalovi u kozmetici Radi se o metodi kod koje radiovalovi stvaraju toplinsku energiju. Tretman radiofrekvencije lica u kozmetici koristi se za zatezanje opuštene. U modernoj medicini primjena struje koristi se za liječenje mnogih bolesti - u fizikalnoj terapiji, kozmetici i estetskoj medicini.

Radiovalovi u kozmetici
Najnoviji višenamjenski tretman za rješavanje problema celulita, zatezanje lica i vrata. Zadnjih nekoliko godina bilježi se nagli porast primjene uređaja koji koriste radiovalove u estetskokorektivnim zahvatima. U kozmetici je primjena radiovalova izazvala revoluciju u tretiranju celulita. Naime, radiovalovima razbija se membrana masnih stanica.
Radiovalovi u kozmetici
Naime radi se o jednom relativno novom načinu tretmana gdje radiovalovi stvaraju toplinsku energiju, a koji su točno usmjereni u dermis.


Nakon tretmana (a najkasnije u roku od 24 sata) obavezan je 30-minutni aerobni trening. Visokofrekventni radio valovi u tretmanu radifrekvencije potiču epidermu na. Zahvaljujući svojoj strukturi lako prodiru u dublje slojeve. C koje postižemo pomoću radiovalova. Iste godine upisuje studij Agronomije u Zagrebu te diplomira 1996. Za vrijeme studiranja posvećuje se radu u kozmetici i otvara svoj kozmetički studio. Izvrstan učinak u tretiranju celulita imaju radiovalovi koji doslovce peglaju neravnine na koži, zatežu mlohavu i opuštenu kožu te obnavljaju naš. Osim uklanjanja pigmentacija i crvenila kože znatno se popravi izgled lica u.

Radiovalovi u kozmetici
Koriste se radiovalovi i laseri koji su najbolja opcija za nekirurško podizanje.


Radiokirurgija, Kozmetski zahvati, Ellman Surgitron Dual RF radi na principu. Sve kožne promjene na licu i tijelu u obliku bradavica, fibroma, dermatofibroma. Držati do sebe znači vjerovati u sebe, voljeti sebe, a samo takvi možemo. Terapija bojama vrlo je važna u određenim terapijskim tretmanima, kao i u kozmetici. Ultrazvuk u kozmetici koristi se najčešće u anticelulitnim tretmanima i. Radiovalovi u službi ljepote pomažu u rješavanju problema celulita. Tretman ultrazvuka lica u kozmetici koristi se za zatezanje opuštene kože. Aparat Green IRF namjenjen je upotrebi u estetskoj medicini i kozmetici za nekirurško pomlađivanje lica i tijela. Usprkos novim i drukčijim metodama, elektrostimulacija ne odlazi u. Sada su među Hrvaticama vrlo popularni tretmani kavitacije i radiovalova.


Pitala sam u poliklinici u Subotici gde dolazi dr J jednom mesecno. Radio frekvencija - ili radio valovi je tretman u kojem radio valovima. Ponuda uključuje: poklon bon u vrijednosti 200kn za kozmetičke usluge po izboru. Radiofrekvencija - radiovalovi stvaraju toplinsku energiju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.