ponedjeljak, 18. rujna 2017.

Spajanje bojlera na vodu

Spajanje bojlera na vodu Velika ponuda kabela za instalacije: MAR-MIR promet nudi vam veliki izbor kablova za razne namjene. Naša ponuda uključuje i široki raspon jakosnih veličina. Trebaš točno određeni kabel i želiš ga čim prije naći?

Spajanje bojlera na vodu
Natrag do Dodatna oprema za audio i video. Potraži među prikazanim proizvodima. Specijalni strujni kabel za auto i brodske audio sisteme,pocinčan i presvučen uljno-nepropusnim pvc-om u svrhu otpornosti na slabu konekciju i gubljenje struje uslijed korozije i vanjskih utjecaja,zaštita od utjecaja.


Prodaja računala, komponente računala, pc dijelovi kompjutera, cijene i slike.

Spajanje bojlera na vodu
Gdje kupiti - usporedi cijene za vidaXL kabel za struju na uvlačenje, 50 m, s čeličnim okvirom. Cijene su formirane na tečaju 1 EUR = 7,6 Kn. Postupak montaže akumulacionog električnog bojlera "Metalac". Zahvaljujući širokom rasponu za kačenje. Na muški navoj ventila zašarafiš holender od fleksibilnog crijeva hladne vode iz zida.


Prije punjenja bojlera otvoriš mješalicu za toplu vodu. LnxoX8s9ISpremljeno u privremenu memorijuSlično8. Kupio za podrum najobicniju pipu za spajanje na bojler koji bi bio iznad pipe. Montaža bojlera na zid možda izgleda kao komplikovan posao ali zapravo nije.

Spajanje bojlera na vodu
Postavimo slavinu u položaj zatvorena voda ,ako je jednoručna,ili zatvorimo toplu. Prikaz montaže mješalice na sudoperu i spajanje na bojler. Upute za sastavljanje jednoručne miješalice spojene na niskotlačni bojler: spojite crijeva na dovodne. Konkretno: - Električna spajanja se moraju napraviti na način opisan u odgovarajućem odlomku.


Radna sijalica je uključena samo dok bojler zagrijava vodu. Redoslijed spajanja iz peći Viadrus U 25 od 5 članaka sa cijevi izlaza iz. U ljetnom periodu ista pumpa za sanitarni bojler grije vodu u bojleru.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.