nedjelja, 24. rujna 2017.

Spajanje zica na lusteru

Spajanje zica na lusteru Kako soijiti luster Sam svoj elektroničar. Kupio sam onu plafonjeru sa 2 grla i ne znam sad to spojit. Učitao korisnik Ključ TrinaestMali video odgovor na pitanje "Kako ispravno povezati žice?

Spajanje zica na lusteru
Tehnika koja se koristi od rođenja genija. Korisno uputstvo za sve one koji misle promjeniti luster ili zidnu plafonjeru. Uputstvo pokriva spajanje žica i postavljanje grla za žarulju. Recimo da imate jednu polupanu plafonjeru ili luster koji želite promjeniti i. Uzemljenje, ovu žicu obično spajamo na kućišta; – Plava žica:.


Ovo je pravilo po kojem električari spajaju žice na elektro mrežu. Ako nema dokumentaciju o luster, a boje žica nije jasno ukazuju na to da oni. Goli stropa Luster Kuka i tri žice viri u različitim smjerovima. Upute: Lustere ćete na strop najbolje učvrstiti tiplima i zavrtnim kukama. Plava žica je neutralni vod "N" koji struju od svjetiljke vodi natrag do mreže. Novije instalacije u zgradama imaju i žuto-zelenu žicu za uzemljenje. Po pravilu,smedja ili crna zica treba da ti ide na kontakt "pravo". Kupio sa luster sa 5 grla,i hteo bih da povezem sa duplim.


Spajanje zica na lusteru
Ako nigde više ne svetli, onda treba otkačiti luster sa žica u plafonu i nekim. To su stezaljke koje se još nazivaju LUSTER KLEME radi toga što se naj češće vide na lusterima. Nula iz kutije ide direktno na grlo u lusteru kojeg salter pali. Susjed električar me odgovorio od spajanja luster klemama jer kaže da. Na luster će svjetlo naizmjence različite žarulje. Postići takvu kombinaciju u kojoj je jedan žica će uvijek biti u utičnicu, dok se naizmjence spajanja druge dvije. Spajanje zica Imam jedan, rekao bi covjek trivijalan problem.


Trebao bih neke ful male luster stezaljke ali nigdje nemrem naci.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.