petak, 27. listopada 2017.

Električni skuter prodaja

Električni skuter prodaja Spremljeno u privremenu memorijuSličnoMJS. Potrošnja energije: 5000 W, bezkontaktni motor. Autonomija: 80 ± 5 km ili 120 ± 5 km.

Električni skuter prodaja
Baterija: LiFePO4 72 V, 40 Ah ili 72 V. Moderna S Zrenjanin - električni bicikli i električni skuteri su najjeftinije prevozno sredstvo na točkovima. Krk moto, vodeći hrvatski distributer motocikala i moto opreme, na naše tržište uvodi novu marku sve traženijih električnih skutera, njemački. Elektricni skuter motor na baterije alumulator.
Električni skuter prodaja
Sva vozila inkorporiraju prednosti električne mobilnosti: tiha su, čista, visoko. Veliki izbor polovnih i novih električnih bicikala.


Govecs je Njemacka marka i dobio je 3 nagrade za najbolji europski elektricni skuter. Ako brinete za okoliš i želite uživati u vožnji za malo novca, onda su električni bicikli i skuteri upravo za Vas. Mi smo ovdje kako bi ostvarili vaše. E-mocija je ove godine ispratila 25. Ponovno smo se rado odazvali i podržali. Ako ste spremni kupiti električni skuter iz jednog od najboljih električni skuter. Provjerite izbor naših električnih bicikala i skutera!

Električni skuter prodaja
Električni bicikl - vozite se 100km za samo jednu kunu bez registracije, vozačke dozvole ni osiguranja!


Zelena tehnologija: - Bez buke pri vožnji - Bez štetnih izduvnih gasova Zapravo, najjeftiniji motorizovani prevoz koji trenutno postoji ! Mogao bi, kažu, za električne skutere da učini ono što je Tesla učinio za. Prodaja elektro skutera (na struju, baterije), Beograd. Kompanija Tesla saopštila je da je počela prodaju jeftinije verzije. Električni skuter je jako praktičan - možete ga spakovati i lako uneti u voz. U Tajvanu je sve spremno na početak prodaje pametnog električnog skutera Gogoro, predstavljenog na ovogodišnjem sajmu CES u Las.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.