petak, 10. studenoga 2017.

Braniteljska dividenda 2015

Braniteljska dividenda 2015 Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (Fond HB) započet će u utorak. Iz te agencije još navode da s obzirom da je datum raspodjele dobiti Fonda HB 19. Ukupan iznos namijenjen za isplatu dividende iznosi 15,8 milijuna kuna, 8,72 kune po jednom udjelu, a isplaćivat će se isključivo u.

Braniteljska dividenda 2015
NAJ" PO ŽUPANIJAMA - HRVATSKO GOSPODARSTVO U 2015. S prosječnih deset udjela branitelji mogu očekivati dividendu od oko 220 kuna. Dividenda će se isplaćivati u poslovnicama FINA-e uz predočenje osobne iskaznice i potvrde o OIB-u vlasnika udjela. Braniteljske udjele prodao i kupio beton za ploče.
Braniteljska dividenda 2015
Uz isplatu udjela, branitelji su od 900 milijuna kuna dividende, trećinu dobili na svoje račune, trećina je otišla za stipendiranje djece, a trećina. Zakona o Zakladi hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, čl.


Riječ je o nešto više od 127 milijuna. Fondu, moraju podignuti dividendu, u suprotnom bi se ona. Predstavnici braniteljske zajednice odbili su razgovor na temu. Dali imam pravo na možebitnu dividendu za 2010 godinu ako prodam udjele 01. Nakon što se iz neraspoređene dobiti, koja iznosi gotovo 62 milijuna kuna. Ostvarena je i neto dobit od 25,2 milijuna kuna što je rast od 18,5 posto. Prošle su godine isplatili 0,26 kuna dividende po dionici.

Braniteljska dividenda 2015
Stanje obavljanja poslova u djelokrugu od 2011.


Ministarstvo branitelja je u izvještajnom razdoblju osiguralo. Naime, radnici braniteljske zadruge “Legio Quarta”, koja je novi koncesionar priveza i odvoza. Znaš li što je trajni nalog ili pak dividenda? Smatraš li da je novac izvor sreće ili nužno zlo? Na temelju tog iznosa je isplaćena dividenda menadžerima Cestar PZC-a u iznosu od ukupno preko 750. Beta verzija platforme izlazi u jesen 2015. Poruka je uređivana zadnji put pon 23.


Jedino mi sjeda dividenda od dodijeljenih dionica.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.