subota, 4. studenoga 2017.

Brzine interneta u hrvatskoj

Brzine interneta u hrvatskoj Poražavajući su to rezultati istraživanja tvrtke Akamai što se bavi. Ali da bi se dobio uvid u pravo stanje brzine interneta u Hrvatskoj, osim ubrzane gradnje 4G mreže, treba uzeti u obzir još dvoje: prvo, mnogi. HT u Zagrebu testirao internet brzine 415 Mbps preko telefonskih žica.

Brzine interneta u hrvatskoj
Izvještaj OpenSignala temelji se na podacima o brzini, pouzdanosti i korištenju. Isprobajte veću internet brzinu i dva mjeseca surfajte po promotivnoj cijeni! MAXadsl vam omogućuje superbrzo surfanje internetom, slušanje glazbe. Odaberite Ultra MAX paket s fiksnim telefonom, optičkim internetom i MAXtv-om.


Brzine interneta u hrvatskoj
Hrvatski Telekom nastavlja ulagati u proširenje optičke mreže u Hrvatskoj. Ako želite veću brzinu interneta odaberite jednu od Turbo opcija. Surfajte najbržim internetom u Hrvatskoj! HAKOM-u se sukladno Zakonu o elektroničkim komunikacijama možete. Pokretanje ove aplikacije uzrokuje preuzimanje određene količine podataka s interneta. U ovoj će biti riječi o kvaliteti postojećih internetskih priključaka u Hrvatskoj. Brzina priključka ovdje odgovara stvarnoj najvećoj brzini kojom može surfati korisnik.


Prema Globalnom Net Indeksu portala Ookla za travanj 2015. Najmanje brzine interneta na svijetu imaju Kongo (1,1 megabit).

Brzine interneta u hrvatskoj
Hrvatskoj nisu nimalo blistavi i svrstavaju Hrvatsku većinom na. Povećanje brzine između ostaloga znači da sve više korisnika može uživati u. Brzina Interneta od 6 gigabita u trenutno se može postići samo u dijelovima Izraela. Izmjerite brzinu interneta HAKOMetrom. Hrvatska svrstana na dno europske liste po brzini. Provjerili ste brzinu i niste zadovoljni? Dok se oni ne potroše velika većina Hrvatske o velikim brzinama i dalje.


Otvara se prva hrvatska bolnica za ovisnike o internetu i svim vrstama ekrana. U svojem redovitom kvartalnom izvješću o brzinama Interneta u svijetu, koje se ovaj put tiče prvog kvartala 2015.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.