četvrtak, 16. studenoga 2017.

Crna kronika zagreb samoubojstvo

Crna kronika zagreb samoubojstvo Rezultati pretrage za: samoubojstvo. Nesreće, provale, kriminal, sve na jednom mjestu kroz dnevnu crnu kroniku portala zagreb. Spremljeno u privremenu memorijuSlično18.

Crna kronika zagreb samoubojstvo
Zagreb: Gradonačelnik položio vijenac povodom 20. TRAGEDIJA U ZAGREBU: Samoubojstvo zbog kredita u švicarskim francima. Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu SAMOUBOJSTVO. Prijetili vatrenim oružjem i opljačali poštu.
Crna kronika zagreb samoubojstvo
U 17:37 sati na Markuševcu u Zagrebu opljačkana je poslovnica Hrvatske pošte.


Zagreb: Muškarac se bacio sa zgrade, u stanu još dvoje mrvih. Užas u Zagrebu: U naletu tramvaja poginula osoba, sumnja se na samoubojstvo. Jukićevoj ulici u Zagrebu, a prema neslužbenim podacima navjerojatnije je riječ o samoubojstvu. Najnovije vijesti iz rubrike Crna kronika. FOTO U Zagrebu planuo krov kuće, šest vatrogasnih vozila gasilo vatru; srijeda, 8. Pročitajte i komentirajte vijesti iz Crne kronike. POLICIJSKA UPRAVA ZAGREBAČKA Ulica Matice hrvatske 4, 10 000 Zagreb, tel. Devet Hrvata i Srbin prokrijumčarili 60 kilograma marihuane. U četiri nesreće ozlijeđeno 9 osoba.


Provalnica je pokušala ukrasti nakit iz stana u Zagrebu, ali ju je podstanarka koja živi u provaljenom stanu, uhvatila i zadržala do. Home Vijesti Crna kronika ZAGREB Bivši gradonačelnik zapalio Hummera. Kako se od susjeda doznaje, muškarac je izvršio samoubojstvo. Na teren je izašlo tridesetak vatrogasaca i osam vatrogasnih vozila i požar je do jutra. Prije 4 dana - Tamnu stranu života čitajte u rubrici Crna kronika. Strašna tragedija u Zagrebu: ubio ženu pa presudio i sebi. Regional Express je najveći regionalni online magazin u Puli i Istarskoj Županiji.


Odselili su se u Zagreb, vjerojatno u nadi da će Darko tamo lakše pronaći posao.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.