četvrtak, 16. studenoga 2017.

Forum honda accord 2.2 cdti

Forum honda accord 2.2 cdti Jeg har lest litt rundt på forum i Europa om disse bilene, med denne motoren, og har kommet fram til at den fikk en forlenget garanti på. Sport som jeg er veldig fornøyd med, og kun hatt. Que me podem dizer sobre este automóvel?

Forum honda accord 2.2 cdti
Pontos positivos e negativos, o que mais apreciam, o que menos. A problémám a következô a 2005-s 2. I am looking for a decent low mileage Accord 2. I found a HUGE amount of info at a forum.
Forum honda accord 2.2 cdti
Autrader and the Honda dealers (they have better ones). CDTI diesel hard to start Int fault20 innlegg25.


Ufff evo maloprije ispratio akorda 2. Honda Accord- Rattle Noise from Honda accord. My research tells me of knows issues with. I-CDTI but still wondering if it will ever put de smile on me face. CDTi and a have a few questions. Dupa ce am avut romaneasca, nemteasca. La sfatul unui prieten cu Accord am decis sa incerc si versiunea diesel.

Forum honda accord 2.2 cdti
Evening all, wondererd what tuning options I would have with a 2005 2. Na druhou stranu se nevyznačoval kouřovou clonou za autem.


Auto je to komfortní, většinou s dobrou výbavou už v základu. Nigdy wczesniej nie jezdzialam japonczykiem i chcialam poprosic Was o opinie tego. Condition of item: Fair Location: S11 Further details. Naime mom accord-u (2,2 2009 prešao 55000km) se zapušava DTF filter u izduvnom sistemu, a Delta servis. Vtec - napisał w Silniki: WItam ,jak w temacie. Zanima me nekaj sledečih zadev: 1. Ali je vlečna kljuka pri EXE opremi že po defaultu v osnovni opremi ali je to vedno v vsakem.


Anybody that can comment good or bad on this Honda, looking to get my wife an automatic one, 90000km for R154000. Bonjour, je possède une Accord 2. ICTDI Tourer qui totalise 217 kms, qui tourne comme une horloge. Posiadane auto: honda accord 2.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.