utorak, 7. studenoga 2017.

Kimono za karate cijena

Kimono za karate cijena Slike za adidas Revo Flex WKF karate kimono. Prodaja opreme za taekwondo, karate, boks, judo i ostale borilačke sportove u malim oglasima sa. Kvalitetan kumite kimono po vrlo pristupačnoj cijeni.

Kimono za karate cijena
Odlično za upotrebu u katama i borbama uz nenadmašnu cijenu. Arawaza Heavyweight karate kimono napravljeno je od najbolje 12oz heavyweight tkanine. STARA CIJENA: 480,00 KN, NOVA CIJENA 250,00 KN! Karate kimono "Kohai" lagan je i udoban za trening, te se preporuča početnicima.
Kimono za karate cijena
Kimono iz cijele Bosne i Hercegovine.


Karate oprema: rukavice, kimono, pojasevi, štitnici. KIMONO KARATE 110 cm KWON 551001110 RENSH. Savjeti za kupnju i korištenje opreme u karate sportu! Sve veličine dostupne (svakih 5 cm). Patentirani sistem „dvije veličine u jednom&l. JUDO KIMONO-ELITE (NOVI MODEL 2016).


Cena dostave za bilo koje mesto u Srbiji je 300 dinara po komadu. NAPOMENA: Cena kimona je različita u zavisnosti od veličine.

Kimono za karate cijena
Karate se trenira bos u odeći koja se naziva karate kimono. Promis kimono za karate Vam preporučuje Aleksandar Šestakov, srpski šampion i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu za. Prodajem dečiji kimono za karate marke Teko, dimenzija: širine 40cm, dužina 60cm a rukavi 37cm. Kimona a za Judo i Karate u INTERSPORT-u Podgorica i Niksic.


MATSURU- Judo,Karate,Taekwon-do,Aikido,Oružja,Futrole. Odličan kimono za karate početnike uz koji u kompletu dolazi i bijeli pojas. Moderan i udoban materijal (8oz) i kroj. Najboljša izbira karate kimona za začetnike. Ta model raste skupaj z vašim otrokom. Rob na rokavih in hlačnicah se enostavno. Kod nas se proizvode i prodaju baletanke, kimona za karate, triko za gimnastiku i jos mnogo toga.


Dodaj v košarico Cena: 54,99 € 44,99 €. Stanje zaloge: na voljo (dobava: 1-2 delovna dneva).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.