srijeda, 15. studenoga 2017.

Kuhalo na kartušu

Kuhalo na kartušu PLIN ROŠTILJ KUHALA; Kuhala na plinske kartuše. Kuhalo na plisku kartušu 2 x 2,5 KW. Plinsko kuhalo na kartušu 1 plamenik.

Kuhalo na kartušu
Vidim po netu da ima neke dvije vrste, jedna kartuša ima navoj na koji se montira kuhalo, dok druge nemaju pa kuhala dolaze sa kućištem. Camping oprema za boravak u prirodi. Regulatori plina, crijeva za plinske boce, svjetiljke na plinske kartuše, kuhala na plinske boce, mrežice za svjetiljke. Da li netko mozda ima kuhalo slicnom ovom Outwellovom sa slike?
Kuhalo na kartušu
E jebiga , namazan probao peč slaninu na tu kartušu kod kuma.


Koliko mi se čini, to je model kuhala koji je samo plamenik koji se našarafi na kartušu s navojem. Opisni i tehnički podaci: opis: plinsko kuhalo na kartušu tip ”VULCAN 2”; Piezo upaljač: DA; Ventil: DA; Uložak: 190 gr. Svjetiljka za plinsku kartušu sa navojem i piezo upaljačem. Zaštita osobnih podataka je od ključne važnosti za nas. Kupljenu robu može vratiti iz bilo kojeg. O predmetu; Pitanja i odgovori (0); Tijek aukcije.


Redovna cijena: 119,75 kn Cijena sa Modus karticom: 107,78. Narucio prije ljeta dva kuhala s ebay-a, jedno platio 7$, drugo 14$ 1.

Kuhalo na kartušu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 350kn (samo HR). Adapter za 220g plinsku kartušu Pinguin. Pevec i Intersport imaju one kartuše na probijanje ili one s ventilom ali bez navoja. KUHALO 3 NOGE, KUHALO ZA VIKEND BOCU, PLATE ZA ROŠTILJ, REŠOI, KUHALA, BRENERI I SVIJETILJKE NA KARTUŠU. Meni su super rastavljiva kuhala na kartušu jer ih stavim kam god hoću. CP 250, piezo paljenje, s regulatorom tlaka, dim. Kad kuhalo ne upotrebljavate, ga pokrijete i time dobijete dodatnu policu.


Idealna je za kampiranje, lov, ribolov. Kartuša se koristi za CADAC prenosivo kuhalo. ZAŠTITNE RUKAVICE poliamidne bez šavova, sive VE 702 GR. Dodajte še vodo in hrano in imate vse kar potrebujete za. W, 3m visokotlačnog crijeva + nastavak za pod šifra artikla: 308813.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.