utorak, 7. studenoga 2017.

Menadžment zadar

Menadžment zadar Odjel za ekonomiju započeo je s radom akademske 2005. Odjel ustrojava i izvodi preddiplomski i diplomski studij menadžmenta. PREDDIPLOMSKI SVEUČILIŠNI STUDIJ MENADŽMENTA.

Menadžment zadar
Sveučilište u Zadru će u utorak, 17. U siječnju ne propustite pogledati novu uspješnicu HNK Zadar, OSTAVLJAM TE! Ekonomski fakultet - menadžment -Zadar. Upoznajte Zadar, Plan Grada, Smještaj, Hoteli, Recepti, Zadarski otoci, Vodič.
Menadžment zadar
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija raspisuje natječaj za.


I ove je godine najveći pritisak na studij menadžmenta. Obrazovanje vrhunskih menadžera iz područja sporta i turizma. Studijski programi Međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu, te Sportskog. Tvrtka DALMACIJA PROJEKT I NEKRETNINE d. Zadra nudi kvalitetne usluge vezane za inženjering i projekt menadžment. Znate li što je destinacijski menadžment? I kako bi on trebao pomoći rastu i razvoju hrvatskog turizma, poglavito turizma u Dalmaciji? Zadar Organizira učilište Mentor u suradnji s.

Menadžment zadar
Moži li mi neko reći nešto više o sudiranju menađmenta u Zadru. Jeli teško upasti , jeli se puno ljudi prijavi , može li se studirati izvanredno , što.


Zadar organizira edukaciju za koordinatore volontera pod nazivom. IPMA (International Project Management Association) jedna je od najvećih svjetskih udruženja u području projektnog menadžmenta, te kao. Zadar i Dubrovnik nude turistima najviše. Hrvatski turizam trebao bi doživjeti svoju. Seminari u svibnju održali su se u hotelu Kolovare, Bože Peričića 14, Zadar. Razvoj i menadžment kamping turizma, Prijave završene.


U prostoru Arsenala u Zadru u srijedu, 18. Menadžment športa i športskih djelatnosti. Upravo je zato ključ razvoja hrvatskog turizma destinacijski menadžment. AKCIJA: Event menadžment - Organizacija događaja i planiranje vjenčanja - uštedi maksimalno uz dajsve. AKCIJA: Projektni menadžment – online program edukacije za upravljanje projektima - uštedi maksimalno uz dajsve. Najbolje Korporativni menadžment u mjestu Pozivni Broj 23 Zadar, Zadarska županija.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.