nedjelja, 12. studenoga 2017.

Njuškalo kardani

Njuškalo kardani Za prodaju križevi poljoprivrednih kardana svih dimenzija, kardanske cijevi ( presjek limun i trokut ) , vilice kardana - cijevne i priključne. II▻TRAKTORSKI KARDANI IZVODI ZA KARDANE. II▻NOVO hladnjaci,alnaseri,ispušni lonci,kardani i ostalo hladnjak IMT 533- 870 Kn s PDV-om hladnjak IMT 5391004 KN.

Njuškalo kardani
II▻KARDANI I REZERVNI DIJELOVI ZA KARDANE Prodaja standardnih kardana širokokutnih kardana, križeva. II▻KARDAN ZA TRAKTOR ŠALJEM POŠTOM KARTDAN ZA TRAKTORSKE PRIKLJUČKE ŠALJEM POŠTOM. Kardani za traktore - Kardan za traktor. Križevi kardana, Osigurači kardana, Vilica kardana.
Njuškalo kardani
Sve naše kardanske osovine se odlikuju korisnom oblikovanom zaštitnom kapom, koja je pomična i omogućava lakše rukovanje s osovinom pri.


Rabljeni kardani za traktor,mali oglasi rabljeni traktorji,jeftini polovni motori oglasi. Rabljeni traktori oglasi; Jeftini traktori oglasi; Njuškalo oglasi rabljeni auti. Kupio bi kardan sa kuplungom za Roto malcer. Ima 180 cm sirine, na cekice,sa kardanom,kao nov. U odličnom stanju,nalazi se u Italiji,moguc je i prijevoz. Kanalo kopač za iskopavanje kanala vertikalni AGRIM-MALETI, dubina kanala 45 cm. Na sto treba pripaziti kod kupnje kardana?


Usput, koje proizvodjace biste preporucili?

Njuškalo kardani
U proizvodnji i servisu kardanskih vratila naš naglasak je prije svega na izmjenama pojedinih komponenti kardana a ako popravak nije moguć u mogućnosti. TRAKTOR JE U EKSTRA STANJU IMA SVE 4 NOVE RADIALNE GUME ,TLS,KLIMA ,ZRAČNO SJEDALO,VARIO MJENJAČ,PREDNJI KARDAN EHR I NA. Tražite rabljene dodatna oprema za traktore? Kontaktirajte prodavača dodatna oprema za traktore. Praksa duža od 20 godina u izradi kardana rezultira kvalitetom i velikim izborom koji pokriva sve zahtjeve kupaca kardana.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.