nedjelja, 12. studenoga 2017.

Zakon o sigurnosti prometa na cestama alkohol

Zakon o sigurnosti prometa na cestama alkohol Prisutnost alkohola u organizmu utvrđuje se analizom krvi ili urina. Novi zakon o sigurnosti prometa na cestama: Evo što on donosi i zašto. Zakona o sigurnosti prometa na cestama (ZSPC-9). Naime, utvrđeno je da sam upravljao vozilom sa 0. Ovo rješenje objavit će se u "Narodnim. Zakon o sigurnosti prometa na cestama Članak 163. Vozača zatečenog u prometu s utvrđenom koncentracijom alkohola u krvi višom.

Zakon o sigurnosti prometa na cestama alkohol
Zakonom o sigurnosti prometa na cestama iz 2004.


Vozač bicikla ne smije prevoziti osobu koja u organizmu ima alkohola ili droga, jer mu prijeti novčana kazna u iznosu. Zakona, vozač ne smije parkirati vozilo ni:. Znatno strože kazne za mlađe vozače i one s alkoholom u krvi, a na. Ako bi kod njih koncentracija alkohola dosegla 0. Jedan od glavnih uzročnika katastrofalnih prometnih nesreća jeste alkohol odnosno droga. E u ponoć na snazi stroži zakon o sigurnosti prometa. Dopuštena vožnja sa do 0,5 promila alkohola u krvi neće se tolerirati. Mobiteli, droga i alkohol u prometu koštat će vas više.

Zakon o sigurnosti prometa na cestama alkohol
Kazne za prekoračenje koncentracije alkohola u krvi.


To je osoba koja na bilo koji način sudjeluje u prometu na cesti. Mladi vozači ostat će bez dozvole već s devet kaznenih bodova, zbog alkohola u krvi ići će se na izvanredni liječnički, ukida se nulti tehnički. NACRT PRIJEDLOGA ISKAZA O PROCJENI UČINAKA PROPISA ZA ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O SIGURNOSTI PROMETA NA CESTAMA. Vlada je predložila stroži zakon o sigurnosti prometa na cestama. Kako bi se smanjio broj, ali i posljedice prometnih nesreća koje izazivaju, mladi vozači. PZ i osnovnim odredbama ZSPC-a; trendovi.


Kompletan sadržaj zakona o sigurnosti prometa na cestama. ASECAP vjeruje u sigurnost prometa na europskim cestama.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.