petak, 22. prosinca 2017.

Baumax slovenija

Baumax slovenija V Ljubljani je trgovino zaprl že decembra 2013, od konca maja pa je zaprta tudi lokacija v. Več o tem si lahko preberete na podstrani Varstvo podatkov. Nakupovalni seznami, modri nasveti in veliko več.

Baumax slovenija
Berite spletne letake in rešujte drevesa! V Leclercu sicer po poročanju časnika načrtujejo, da bi v Sloveniji. A hkrati so že lani zatrjevali, da neuradne informacije, da se umikajo iz Slovenije. Poslovna cona D1 Šentjur , SI 4208 Slovenija.
Baumax slovenija
V prihodnje namerava še bolj povečati prisotnost na. BauMax dokončno ugaša, v Celju in Mariboru zdaj OBI.


Celje in Maribor, iz Ljubljane se je bauMax. Postopen umik s trga tehnike so napovedali tudi v Mercatorju. Ljubljana, Preveri prosta delovna mesta in pošlji svoj življenjepis podjetju bauMax d. Slovenski del tehničnega trgovca je pred mesecem končno spet kapitalsko ustrezen; hrvaški del v stečaj finance. Max Celje, predstavitev lokacije in odpiralni čas. Check out fan growth and talking about statistics for bauMax Slovenija page and compare it to your own pages or any other page in the world. Projekt: trgovski center BAUMAX ŠENČUR Država: Slovenija Kraj izvajanja: Šenčur Investitor: DRP d.

Baumax slovenija
Komaj tri leta po odprtju prodajnega centra se iz Šenčurja zaradi nerentabilnega poslovanja poslavlja avstrijska trgovska veriga bauMax. Trgovski center BAUMAX - strojne in električne inštalacije.


Bencinski servisi HOFER - Slovenija 2013. LJUBLJANA - V LIKVIDACIJI, Ljubljana - kontaktni ter drugi podatki o podjetju v Telefonskem imeniku Slovenije. Prodaja proizvoda za opremanje i uređenje doma i vrta. Slovaškem, Madžarskem in v Sloveniji. Baje se bo ta trgovska hiša počasi v celoti umaknila iz Slovenije. Baumax, ki je v finančnih težavah. Naše reference s področja trgovinske dejavnosti: Arka d.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.