ponedjeljak, 25. prosinca 2017.

Grupovina putovanje

Grupovina putovanje Uz BESPLATAN KUPON platite 2890rsd NOĆENJE SA DORUČKOM za dvoje + piće dobrodošlice u LUX hotelu Side One Design na obali Dunava! Platite u agenciji samo 45evra za PUTOVANJE U BUDIMPEŠTU! Prikaži Novo Popularno Sortiraj Cena. EVROPSKE METROPOLE - Atraktivne evropske destinacije tokom cele godine: Prag, Beč, Pariz, Rivijera cveća (San Remo, Monako, Monte Karlo, Nica...), Atina. Grupovina putovanja i kupovina vaučera za putovanja na sajtovima za grupnu kupovinu da li se isplati? Kako da proverite da li ćete stvarno. Popusti do 90% na putovanja, krstarenja, shoping ture i izlete u zemlji i inostranstvu.

Grupovina putovanje
Najbolji popusti u Beogradu i drugim.


Vikend putovanje u Toskanu; Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u Montekatiniju; TERMINI: 16. Povratnu avionsku kartu na relaciji Beograd – Istanbul – Beograd (sa uključenim Avio taksama); Ručni prtljag 7kg i dodatni prtljag 20kg; Transfere na relaciji. Popusti za Beograd i Novi Sad, grupna kupovina, kuponi, putovanja, ginekološki pregled, kozmetika i šminka, proizvodi za mršavljenje. Barcino Tours i KuponDiler su za Vas pripremili veliki broj ponuda za obilazak evropskih gradova! Prevoz autobusom turističke klase po programu putovanja. Usluge vodiča – pratioca; Informacije i. Parndorfu - 3 termina za totalne zimske rasprodaje!


Sva putovanja su posebna na svoj način.

Grupovina putovanje
Ipak, kada na jednom putovanju možete da osetite i vidite italijanski specijalitet – Veneciju. RSD CENA, 100% POPUST, 0 RSD VREDNOST. Prvi put sam putovala pre vise od godinu dana, isla sam na vikend u Budimpestu, sve super, sjajan vodic, sve po planu. Prvi maj u Veneciji - jedno noćenje sa doručkom i prevozom - 49 evra uz vaučer. Venecija je jedinstven grad na svetu, izgrađena je na 118 malih ostrva u laguni.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.