petak, 29. prosinca 2017.

Igre taksi vozač

Igre taksi vozač Igre taxi su igre u kojima kao vozač taksija morate što bržom i preciznijom vožnjom razvesti putnike na tražene destinacije. Klikni ovde da bi igrao igricu Škola za Taksi Vozače sada. Mi nudimo najbolje besplatne igrice i mi dodajemo 10 novih igrica svake nedelje.

Igre taksi vozač
Ti si isfrustrirani taxi vozač i dosta ti je bakica koje neprestano terkeljaju, pijanih suvozača koji vam Parkiraj aute na za to predviđena mjesta. Ako želiš ludu vožnju motorom to je prava igra za tebe. Automobilske igre Bombay Taxi Igre: Bombay Taxi.


Na mapi možete vidjeti mušterije koje trebaju taksi.

Igre taksi vozač
Izrazito zabavna igrica vožnje taksija. Vi ste taxi vozač i vaš posao je da pronađete klijente zainteresirane za vožnju. Više vožnji znači više para, a više para omogućava bolje nadogradnje. Pokupite svoje putnike i pratite strelicu do njihove destinacije. Bogatiji putnici daju veće napojnice. Slične flash igre igra Povijest Oznake. Majami taksi vozač - Igrice Napravite dobar život sa vožnjom taksija u Majamiju.


Pokupite putnike u Majamiju i odvezite ih na svoje odredište. Auto igra u kojoj je cilj savladati tehniku vožnje taksija, kao i vožnje ljudi na željena odredišta.

Igre taksi vozač
U igri postoji razina benzina, što znači da ćete. Igra Vozač gradskog taksi pripada kategoriji Igre za dječake. A ima oznake Grad, Taksi, Utrke u automobilima. Online igre Online igre Oznake Popularne igre.


Taksisti su puno putovanja u gradu, to je poznato u svakom raskrižju, su na najneobičnijim mjestima. Mi igrači imaju priliku da nakratko osjećate kao vozač. Običan taxi vožnje + izazovna utrka. Top pregledan jednostavna kontrola - Taxi, i taksi. Slični Flash Igrice Povijest igra Bookmarks. Igra taxi rizik vozač (Dangerous the taxi driver ) online. Znamo da su taksisti - vozači opasnost, zbog brze kupca isporuke, oni su spremni za. Saznajte odmah kako se piše pravilno: taksi-vozač ili taksi vozač.


Edukativne-igre Lektire Što je i što znači Video instrukcije Materijali. Vozač igra taxi dužnost 3d apk 1,0 besplatno simulacija igre za Android - pripremite se za najbolju taksijem vozio osjećaj da će ikada doživjeti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.