ponedjeljak, 25. prosinca 2017.

Otok ugljan kali

Otok ugljan kali Video snimka iz aviona otoka Ugljana i mjesta Kali. Izuzetno nam je drago pozvati Vas da izdvojite malo vremena i posjetite stranice na kojima predstavljamo naše mjesto Kali na otoku Ugljanu, najveće mjesto na. Općina Kali smještena je na južnom dijelu otoka Ugljana u Zadarskoj županiji.

Otok ugljan kali
Od Zadra - administrativnog središta županije udaljena je oko 5 km i povezana. Pretražite našu ponudu apartmana, soba, kuća za odmor, kampova i hostela i odaberite svoj idealan smještaj za odmor. Građevinsko zemljište površine 469 m2 u mjestu Kali na otoku Ugljanu, nalazi se u lijepom i mirnom, ne previše naseljenom dijelu mjesta sa kojeg se pruža.


Smještaj i apartmani u Kali - otok Ugljan.

Otok ugljan kali
Kuća 2756 u mjestu Kali, Ugljan - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 10 m. Kali se nalazi na otoku Ugljanu i najveće je mjesto na zadarskim otocima. Prema broju stanovnika Kali su među najvećim otočnim naseljima Zadarske. Rezervirajte smještajdirektno kod vlasnika bez agencijske provizije. Kali imaju oko tisuću i sedamsto stanovnika. Mjesto Kali je formirano na brdašcu položenom. Obalna crta otoka je duga 74 km i jedan je od većih jadranskih otoka. Na Ugljanu se smjestilo nekoliko srednje velikih mjesta kao Ugljan, Preko, Kali.


Prodaje se novo izgrađena kuća katnica u Kalima.

Otok ugljan kali
Na otoku Ugljanu postoje brojna ribarska i turistička naselja uglavnom. Ugljan, Lukoran, Sutomišćica, Poljana, Preko, Kali i Kukljica. Zemljište se nalazi unutar građevinske zone, unutar. Cijelom sjeveroistočnom stranom otoka pružaju se mjesta Kukljica, Kali, Preko, Poljana, Sutomišćica, Lukoran i Ugljan – dio kojega je mjesto Muline smješteno. Preko je prometno i administrativno središte otoka Ugljana koje se, kako mu i ime. Staro središte ovog ribarskog mjesta, s uskim uličicama i kamenim kućama dalmatinskom stilu, nalazi se na brežuljku s kojeg se pruža.


Otok Ugljan s jamstvom najbolje cijene. Kali, najveće mjesto otoka Ugljana, stiješnjeno je između dvije luke na sjeveroistoku i uvale Lamjana na jugozapadu. Zbog očuvane tradicionalne dalmatinske. The apartment is located in a quiet area called Mala Lamljana ( about a 20 minute walk to the center of Kali ). There is a beach bar & a volley ball court just a.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.