ponedjeljak, 25. prosinca 2017.

Pokretanje vozila s mjesta

Pokretanje vozila s mjesta Kratko uputstvo osnova upravljanja vozilom za po! Priprema vozača za neposredno upravljanje vozilom (ulazak u vozilo):. Za pokretanje vozila koristimo motor. Kad želimo zaustaviti vozilo prestanemo koristiti motor. Prije nego krene u izvođenje navedenih radnji, kandidat treba da se upozna sa uređajima u vozilu, njihovom svrhom i važnošću, kao i pravilnim načinom. Mnogi kandidati pri pokretanju vozila prave grešku tako što brzo podižu. Automobili sa dizel motorom imaju tu prednost da je kod njih pokretanje malo lakše.

Pokretanje vozila s mjesta
Svako vozilo je drugačije i iziskuje određeno vrijeme prilagodbe.


Kad krećeš iz mjesta, skužiš mjesto u kojem kvačilo pomalo hvata - tj. Pod pojmom hladnog starta podrazumijeva se pokretanje i rad motora. COM -Prilikmm pokretanja vozila iz mjesta vozač ne smije da naglo poveća brzinu tako da stvara buku usred proklizavanja točkova, osim u. Za lijevu nogu postoji za to predviđeno mjesto, stoga ne oklijevajte i. Tema posta: Pokretanje automobila iz mesta. Pri pokretanju vozila iz mjesta treba izbjeći naglo ubrzavanje, pri čemu dolazi do proklizavanja kotača. Kretanje treba obaviti nježno, te što prije promijeniti u viši. Vjerojatno ste primijetili kako za pokretanje vozila s mjesta treba više popustiti pedalu kvačila, to jest, ona vam je "lovila" dosta pri vrhu.

Pokretanje vozila s mjesta
Kod preticanja vozila to radite samo na isprekidanoj liniji i onda.


Sustav za pristup i pokretanje vozila bez ključa omogućuje vam otključavanje, zaključavanje i pokretanje vozila, a da pritom ne morate vaditi ključ iz džepa. Ako je ispred vozila i kotača puno neutabanog snijega potrebno ga je. Kada ste uspjeli pokrenuti automobil s mjesta, za daljnju vožnju na. Stražnja svjetla mogu biti u izvedbi s LED diodama koje tom dijelu vozila daju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.