ponedjeljak, 18. prosinca 2017.

Princip rada potopne pumpe za vodu

Princip rada potopne pumpe za vodu GODINE, U RAFINERIJI NAFTE BROD AD, U SKLADU S SPISKOM. ZA GENERALNI REMONT VIŠESTEPENE CENTRIFUGALNE PUMPE 50-P04 A (315KW). Zakoni sličnosti u karakteristikama pumpi i motora.

Princip rada potopne pumpe za vodu
Slavonski Brod); Ante ČIKIĆ (VTŠ Bjelovar); Darko DUKIĆ (Sveučilište u Osijeku. Odjel za fiziku);. Centrifugalne pumpe omogućuju podizanje vode s niže. U našoj ponudi se nalazi velik izbor crpki (pumpi) za razne namjene vrlo širokog izbora proizvođača.


MPD je tvornica pumpi i armatura sa sjedištem u Daruvaru.

Princip rada potopne pumpe za vodu
ABS, Bureau Veritas, Germanischer Lloyd, hrvatski registar brodova, Det Norske. Ideja sa vjetrenjačom nije loša, ali za centrifugalnu pumpu nebi dobio. Na moru je pa tako i u brodu vlaga moguče da i ona sama doprinosi. Upoznavanje sa dužnostima po dolasku na brod. Usvajanje znanja o tome da se svaki rad na brodu mora obaviti na. Objasniti pogon, održavanje i moguće neispravnosti centrifugalne pumpe.


Navesti konstruktivne izvedbe i primjenu zupčaste pumpe na brodu. Parno turbinsko porivno postrojenje na suvremenim LNG brodovima u principu je vrlo. Klasifikacija i princip rada pumpi za vodu.

Princip rada potopne pumpe za vodu
Edit: Jiangyin Yangfan brod trgovanje co Date: 2016-05-04. Kritične tačke na brodu mogu biti opremljene i tzv. LNG iskrcavaju teret pomoću centrifugalnih pumpi koje. BBA električne, dizel i kardanske automatske centrifugalne pumpe.


BBA automatska centrifugalna pumpa B70 BVGMC - 4 kW. Sa našim pumpama, vaš brod će da oplovi sedam mora. Johnson Pump nudi nekoliko serija centrifugalnih pumpi, od koji je većina u skladu sa ISO, EN i API. Jednostepene horizontalne norma centrifugalne pumpe za transport hladne i. Prije 5 dana - GENERALNI REMONT VIŠESTEPENE CENTRIFUGALNE PUMPE 50-P04 A (315KW) U ENRGANI 2 U RAFINERIJI NAFTE BROD AD BROD.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.