nedjelja, 24. prosinca 2017.

Prodaja lanaca na metar

Prodaja lanaca na metar Lanac – strojobravarasko kovačka zadruga. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPRODAJA I PROIZVODNJA Lanac d. Jučer sam naručivao materijal za brod pa sam kupovao i lanac.

Prodaja lanaca na metar
U Zaprešiću metar pocinčanog lanca, od 8mm, košta 11 Kn+PDV. Dali je lanac kalibriran (skuplje) ili obični (jeftinije) taj iz tvornice i koji se prodaje? PRODAJA NA MALO I NA VELIKO LANAC F 2 POCIKOVANI 30DIN DUŽNI METAR LANAC F3 POCIKOVANI 40DIN DUŽNI METAR LANAC F4 POCIKOVAN. Ostali proizvodi u kategoriji: Sidra i lanci.
Prodaja lanaca na metar
Sidro sklopivo MAČAK Cijena: 73,00 kn.


Poslovanje započinje konstruiranjem, proizvodnjom i prodajom noževa i lanaca za kopanje kanala u Hrvatskoj za potrebe polaganja telekomunikacijskih. Lanci, sajle, užad i delovi su neophodna pomagala oko kuće i olakšavaju svakodnevne radove u domaćinstvu, bašti, na zemlji ili u poljoprivredi. Kalibrirani lanac ti je u Motomarine Trst 15,40€ mt. Proizvodnja i prodaja rezervnih delova i opreme za poljo i industrijske mašine! Vrhunski kvalitet, Usluga, Garancija! Lanci su na izgled jako lepi, imaju onaj vintage izgled koji meni treba ali.


Ovako, sada u skoro svakoj radnji koja prodaje repromaterijal ima lanaca. Lanci i užad - Izaberite u Internet prodavnici AlatiiMasine.

Prodaja lanaca na metar
Isporuka na kućnu adresu - Veliki izbor alata po akcionim cenama. Lukavac, 10 KM, jednoredni, dvoredni i troredni lancanici. LANCI - SVIH VRSTA NA METRE - KARABINERI. Lanci za nošenje (dizanje i prenos tereta). Od samog početka poslovanja Demetra se bavila prvenstveno izradom i prodajom galovih lanaca za poljoprivredne mašine, sve tipove elevatora i beskonačnih.


Pocinkovan veoma izdržljiv lanac za opštu upotrebu. Lanac 8mm INOX AISI 316L DIN 766 kalibrirani. Prodaja lanaca i spojnice lanca za bicikl proizvođača CM, KMC, Shimano i Sram. Bilo da tražite lanac ili spojnicu lanca za MTB, klasičan, drumski ili BMX bicikl. Srebrni lanac prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: srebrni lanac. Metal komerc - Niš, jedan je od vodećih distributera vijačne robe u Srbiji.


Uz stalno širenje asortimana,raspolažemo sa preko pet hiljada artikala: šrafova, burgija.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.