ponedjeljak, 18. prosinca 2017.

Topla akumulatori cijena

Topla akumulatori cijena Akumulatori TOPLA po izuzetno povoljnim cijenama! TOP ENERGY akumulatori s tehnologijom PowerLong za znatno bolju snagu pokretanja, dulji vijek, otpornost na kratke relacije i velike fluktuacije temperature. Koji akumulator da kupim, da je pouzdan i kvalitetan?

Topla akumulatori cijena
TOPLA Energy akumulatori po izuzetno povoljnim cijenama. Izdvajamo iz ponude: Iz naše široke ponude akumulatora izdvajamo:. Sve cijene su s uključenim PDVom te uključuju popust za korisnike Tokić kartice!


Odlikuju ih veoma visoke startne sposobnosti kao i najviši kvalitet.

Topla akumulatori cijena
AKOMULATOR VARTA 90 Ah 12V NOV GARANCIJA. Zatvorena "sealed" konstrukcija, u. Ukoliko vratite stari akumulator, ubračunavamo popust -10%. Topla akumulator 73AH Crveni Cijena : 149,00KM Garancija 24 mjeseca. PE) džepnih separatora - visoka sigurnost djelovanja, odlična omjer cijena - kvaliteta. NAJPOSTENIJI IZBOR AKUMULATORA U SARAJEVU! Napomena: Konačne cijene s uključenim rabatima i akcijama biti će prikazane na finalnom. Ispraznio ti se akumulator i prisilio te na neočekivan zastoj?


Potraži među prikazanim proizvodima.

Topla akumulatori cijena
Sa širokim asortimanom proizvoda VARTA nudi pravi akumulator za svako vozilo. Cjenik akumulatora 1 (veličina 91 kB). TOPLA i TAXXON akumulatorske baterije za automobile. E sad da li je cijena od preko 100 maraka za jednako jak brendiran. Za vlasnike automobila koji traže pravu ravnotežu između cijene i visoke kvalitete, VARTA Black Dynamic akumulatori nude kvalitetnu snagu kojoj možete. Možete izabrati akumulatore marke Bosch i Fiamm.


BEZ STAROG AKUMULATORA CIJENA JE VEĆA ZA 37,00kn. Tijekom prosinca u poslovnicama tvrtke Auto Krešo na snazi je totalna rasprodaj Bosch akumulatora. Zanima Vas cijena za proizvod AKUMULATOR TOPLA?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.